2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: Jaunųjų žurnalistų klube – Mindaugas Jackevičius

2009-10-09
 
Erikos Straigytės nuotraukoje: žurnalistas Mindaugas Jackevičius prisipažino kadaise atsisakęs galimybės dirbti tlevizijoje ir pasirinkęs darbą naujienų portale

Erikos Straigytės nuotraukoje: žurnalistas Mindaugas Jackevičius prisipažino kadaise atsisakęs galimybės dirbti tlevizijoje ir pasirinkęs darbą naujienų portale

Viktorija Filipovaitė

 

Kiekvienam pradedančiajam žurnalistui ar bent besidominčiam šia profesija svarbu kuo daugiau sužinoti apie žiniasklaidą. Internetinė žiniasklaida suteikia progą pateikti naujieną daug greičiau nei radijas, televizija ar laikraščiai. Spalio 8 d. Jaunųjų žurnalistų klube svečiavosi naujienų portalo DELFI žurnalistas- reporteris Mindaugas Jackevičius.

 

Klubo nariai nepraleido progos smagiai pasišnekučiuoti ir kuo daugiau sužinoti apie žurnalisto profesiją. Prie įsiplieskusios diskusijos jaunieji žurnalistai „gaudė“ kiekvieną mūsų svečio atsakymą ir stengėsi išgauti kuo daugiau informacijos. Išgirdome daug naujų dalykų apie naujienų portalo kūrybinę virtuvę ir gavome kvietimą ... užsukti į svečius.


Klubo nariai, padedami vadovės Erikos Straigytės, išsiaiškino ir tai, kas buvo nauja ir negirdėta  apie žurnalistikos studijų „kraupiuosius“ kūrybinius konkursus, žurnalistinio darbo privalumus ir trūkumus, reporterio gyvenimo būdą ir informacijos „kainą“.

 

jaunieji žurnalistai

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erikos Straigytės nuotrauka

Paskutinį kartą atnaujinta: 2017-04-19 14:41
 
 
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media