2024 m. balandžio 19 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Kultūros renginiai

*print*

Archyvas :: Jaunųjų žurnalistų festivalis „Dramblys 2018“

2018-03-25
 
Jaunųjų žurnalistų festivalis „Dramblys" - tai trijų dienų jaunųjų žurnalistų susitikimas, į kurį iš visos Lietuvos susirenka 150 moksleivių, studentų, jaunimo - jaunųjų žurnalistų ir jų mentoriai - žiniasklaidoje puikiai žinomi žurnalistikos profesionalai. Renginys skirtas ne tik tiems, kurie užsiima žurnalistika, bet ir kiekvienam aktyviam jaunam žmogui, kuriam svarbu išmanyti visuomenės informavimo priemonių veikimo principus bei jų poveikį. 
Festivalio metu įvairiomis žurnalistikos ir žiniasklaidos temomis vyksta paskaitos, kūrybinės dirbtuvės, diskusijos, socializacijos. Ilgalaikis šios iniciatyvos tikslas - suburti kuo daugiau jaunų bendraminčių, perimti patirtį iš vyresniųjų šios srities atstovų bei dalintis ja tarpusavyje, ugdant socialiai atsakingą, profesionalią ir etišką jaunųjų žurnalistų kartą.
Šiais metais festivalio metu mokysimės žurnalistikos pagrindų ir kalbėsime apie žiniasklaidos laisvę Lietuvoje bei pasaulyje. Ieškosime atsakymo į klausimą, kaip žiniasklaida turi elgtis tiesiogiai susidūrusi su vidinėmis ir išorinėmis laisvo žodžio problemomis.
Jeigu esi moksleivis, studentas ar jaunas žmogus nuo 14 iki 29 metų - laukiame Tavęs festivalyje!
Registruokis jau dabar - https://goo.gl/forms/Rq5RLeuEB9jTAr9x2
Daugiau informacijos jau netrukus!
Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-03-25 18:43
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media