2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Kultūros renginiai

*print*

Archyvas :: Susitikimas su kunigu Algirdu Toliatu ir jo knygos „Ramybė tau“ sutiktuvės

2019-11-14
 
Kunigas Algirdas Toliatas

Kunigas Algirdas Toliatas

2019 m. lapkričio 21 d. (ketvirtadienį) 17.00 val. Lietuvos mokslų akademijos mažojoje konferencijų salėje (Gedimino pr. 3, Vilnius) įvyks susitikimas su kunigu Algirdu Toliatu ir jo knygos „Ramybė tau" sutiktuvės
Dalyvauja knygos autorius Algirdas Toliatas, leidyklos „Tyto alba" direktorė Lolita Varanavičienė, LMA skyriaus „Mokslininkų rūmai" vadovė Aldona Daučiūnienė.
Penktoji kunigo Algirdo Toliato knyga „Ramybė tau" - tarptautinis projektas, gimęs Vilniaus knygų mugėje. Tai išties unikali knyga, nes parašyta ispanų kalba ir skirta pasaulinei auditorijai. Frankfurto knygų mugėje knyga jau sulaukė tarptautinio susidomėjimo, o dabar išversta į lietuvių kalbą (vertė Aira Nekrašaitė). A. Toliatą pristatančio prologo autorius - ispanų rašytojas Francescas Mirallesas, kunigo veiklą apibendrina rašytojos Linos Ever epilogas. Visi jie susitiko Vilniaus knygų mugėje leidyklos „Tyto alba" stende - ten ir gimė šios knygos idėja. 
Kas atima iš mūsų ramybę ir laimę? Ar gali kliūtys gyvenime tapti galimybėmis? Kodėl reikia paleisti praeitį? Kaip per smulkmenas nepamesti tikslo? Kaip išmokti ne tik žiūrėti, bet ir matyti? A. Toliatas kaip visada įtaigiai ir užburiančiai kalba apie santarvę su pačiu savimi. Tada ir pasaulis taps harmoningas.

 

Rengėjai:
LIETUVOS MOKSLŲ AKADEMIJOS SKYRIUS ,,MOKSLININKŲ RŪMAI"
LEIDYKLA „TYTO ALBA"

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2019-11-14 10:28
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media