2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

LŽS ir NŽKA renginiai

*print*

Archyvas :: LŽS Vilniaus skyriaus šventiniame renginyje – medaliai ir tradiciniai šoviniai

2017-12-29
 
Arūno Sartanavičiaus nuotr.

Arūno Sartanavičiaus nuotr.

Adventinis LŽS Vilniaus skyriaus renginys A. Mickevičiaus muziejuje prasidėjo apdovanojimais.
LŽS pirmininkas Dainius Radzevičius ir LŽS Vilniaus skyriaus pirmininkė Aldona Armalė medaliais „Už nuopelnus žurnalistikai" apdovanojo Daivą Červokienę, Rasą Liutkuvienę ir Virginiją Majorovienę. 
Po kolegių atsakomojo žodžio, mamas į šią gražią šventę atlydėję Rūta Liutkutė ir Vitalijus Majorovas pasisakė, ką reiškia augti žurnalisčių šeimose. 
Žemynos gimnazijos ketvirtokė Rūta Liutkutė pastebėjo, kad pagirta už puikius rašinius dažnai išdidžiai sakydavo, kad jos mama yra žurnalistė, o dabar dažnai ta pačia proga girdi tai sakančius pedagogus. 
Puikiai lietuvių kalbą valdęs Vitalijus nenorėjo rinktis žurnalisto profesijos, nes gąsdino kasdien matomas vaizdas, kiek daug mama dirba, tačiau apie ją verslininku tapęs vyriškis ekspromtu pasakė labai daug gerų žodžių...
Tradiciškai renginyje paskelbti skyriaus organizuojamo konkurso „Taikliausias šūvis" nugalėtojai. Konkurso komisijos vardu kalbėjusi Rasa Liutkuvienė paskelbė, kad šiemet sumanyta paieškoti pozityvo, tad laureatais paskelbti žurnalistai Mindaugas Nastaravičius ir Irmantas Gelūnas už projektą "100 Lietuvų" (15min.lt), kuriems paruoštos simbolinės kulkos už "Taikliausią šūvį" 2017 metais. 
Vertinimo komisijos narė Jolanta Mažylė ištarė daug įsimintinų žodžių apie "100 Lietuvų" projektą ir žurnalistinę etiką, šio darbo peripetijas šiandien. 
Portalo 15min.lt žurnalistų Mindaugų Nastaravičiaus ir Irmanto Gelūno laukia simboliniai apdovanojimai - išgraviruoti šovinio formos pakabukai.
 

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2017-12-29 11:57
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media