2024 m. balandžio 18 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Seime pirmadienį – dvi spaudos konferencijos

2022-06-18
 
Seime birželio 20 d., pirmadienį 10 val. įvyks spaudos konferencija „Lietuvos šaulių sąjungos plėtros koncepcijos pristatymas". Dalyvauja: Seimo Valdybos sudarytos darbo grupės pirmininkas, Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkas Laurynas Kasčiūnas ir darbo grupės nariai Seimo Pirmininko pavaduotojas Paulius Saudargas, Seimo narys Kasparas Adomaitis ir šaulys Edmundas Jakilaitis.
Seime birželio 20 d., pirmadienį 13 val. įvyks Seimo narės Aistės Gedvilienės spaudos konferencija „Nacionalinis miškų susitarimas - ar sutarta dėl esminių pokyčių?"
Dalyvauja: Lina Paškevičiūtė, Aplinkosaugos koalicija; dr. Ričardas Skorupskas, Vilniaus universiteto Geomokslų instituto mokslininkas, Lietuvos geografų draugija; Mindaugas Potapovas, Fitoterapijos sąjunga ir asociacija; Monika Peldavičiūtė, asociacija „Gyvo Žalio"; Simona Vaitkutė, Šimonių girios bendruomenė.
Organizatoriai: „Daugiau nei metus trukęs Nacionalinio miškų susitarimo procesas baigiasi. Ar pavyko pasiekti esminius susitarimus dėl ilgalaikės subalansuotos miškų politikos? Kokie pokyčiai numatyti ir kokiems svarbiems sprendimams, dėl kurių nerasta sutarimo, prireiks politinės valios? Kada galime tikėtis realių Lietuvos miškų valdymo pasikeitimų? Kaip turės keistis ūkininkavimas saugomose teritorijose ir aplink gyvenvietes, urbanizuotas teritorijas? Kaip didinsime socialinę, kultūrinę ir ekonominę miškų vertę? Kaip suderinti klimato kaitos sprendinius su biologinės įvairovės apsauga? Kaip užtikrinti ekologinio, socialinio ir ekonominio intereso balansą miškuose?"
Spaudos konferencija bus transliuojama tiesiogiai Seimo interneto svetainėje ir Seimo „YouTube"paskyroje „Atviras Seimas".
Stebintiems transliacijas sudaryta galimybė užduoti klausimus nuotoliniu būdu. Nuoroda į klausimų uždavimo sistemą matoma tik spaudos konferencijos metu Seimo interneto svetainėje, renginių kalendoriuje atvėrus spaudos konferencijos langą.
Seimo interneto svetainėje galima rasti spaudos konferencijų įrašus.
Parengė
Informacijos ir komunikacijos departamento
Spaudos biuro patarėja Jolanta Anskaitienė
Tel. (8 5) 239 6508, el. p. jolanta.anskaitiene@lrs.lt

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2022-06-18 11:14
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media