2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Krikščioniškos žiniasklaidos konferencija „Vakar. Šiandien. Rytoj“. Kviečiame

2022-05-05
 
Brangūs bendradarbiai, jau penktus metus iš eilės VšĮ „Gerosios Naujienos centras" ir radijas XFM visus žiniasklaidos atstovus ir krikščioniškų vertybių ambasadorius kviečia susiburti ir dalyvauti konferencijoje „Vakar. Šiandien. Rytoj".
Konferencijos metu savo įžvalgomis ir patirtimi dalinsis Bernardinai.lt vyr. redaktorius Giedrius Tamaševičius, TV Laidos „Kelias" autorius Tomas Pavilanskas - Kalvanas, radijo XFM direktorius Remigijus Jucevičius, lyderystės erdvės „Bostono arbatėlė" įkūrėja Aušra Dubonikė ir socialinės apsaugos ir darbo ministrės patarėjas viešiems ryšiams Tomas Kavaliauskas. Pagrindinė konferencijos tema: Evangelizacijos vieta žiniasklaidoje. Sieksime atsakyti į klausimus ir diskutuosime šiomis temomis: Evangelijos ir žiniasklaidos ryšys - harmoningas ar konfliktinis? Ar Evangelizacija yra propaganda? Ir apskritai ar Evangelija šiandien dar aktuali?
Tad lauksime jūsų gegužės 14 dieną 11 val. Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje renginių erdvėje (3 aukšte). Registracija į konferenciją: https://forms.gle/HZ5vPtvnuhYK5sUYA
Iki pasimatymo!
Marta Didenkienė
Renginių organizatorė
Gerosios Naujienos centras
Tel. +37061793284
Paskutinį kartą atnaujinta: 2022-05-05 11:27
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media