2024 m. balandžio 20 d., Šeštadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Aurelijaus Verygos spaudos konferencija

2020-06-29
 
Seime birželio 30 d., antradienį, 13 val. įvyks sveikatos apsaugos ministro, valstybės lygio ekstremaliosios situacijos valstybės operacijų vadovo Aurelijaus Verygos spaudos konferencija.
Taip pat dalyvaus Lietuvos kariuomenės atstovas Sveikatos apsaugos ministerijos Ekstremalių situacijų operacijų centre, kuruojantis dezinformacijos valdymo klausimus, Mažvydas Kunevičius.
Spaudos konferencijos metu bus aptarta naujausia informacija dėl koronaviruso grėsmės valdymo ir prevencijos, taip pat informuota, kaip sekasi į Armėniją išvykusiai humanitarinę pagalbą šiai šaliai teikiančiai ekspertų komandai. Be to, bus aptarti nuo liepos 1-osios įsigaliosiantys finansinę naštą mažinantys pokyčiai, kai mažas pajamas gaunantys, sunkiai besiverčiantys senjorai ir turintieji negalią kompensuojamuosius vaistus ir jiems reikiamas medicinos pagalbos priemones gaus nemokėdami priemokų. Numatomas vertimas į gestų kalbą.
Klausimus galima užduoti spaudos konferencijos metu nuotoliniu būdu Seimo interneto svetainėje, renginių kalendoriuje, atvėrus spaudos konferencijos langą.
Spaudos konferencijos transliuojamos tiesiogiai internetu ir Seimo „YouTube" paskyroje.
Stebintiems transliacijas yra galimybė užduoti klausimus prelegentams. Nuoroda į klausimų uždavimo sistemą bus matoma tik spaudos konferencijos metu. Esant galimybei, į nespėtus atsakyti klausimus spaudos konferencijos dalyviai atsakys po spaudos konferencijos el. paštu.
Internete ir Seimo „YouTube" paskyroje galima rasti spaudos konferencijų įrašus.
Parengė
Informacijos ir komunikacijos departamento
Spaudos biuro patarėja Monika Kutkaitytė
Tel. (8 5) 239 6666, el. p. monika.kutkaityte@lrs.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2020-06-30 10:28
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media