2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Seime trečiadienį įvyks dvi spaudos konferencijos

2018-09-19
 
Seime rugsėjo 19 d., trečiadienį, 9.30 val. įvyks spaudos konferencija „Seimo narių delegacijos vizito į Kinijos Liaudies Respubliką rezultatai". Dalyvauja Seimo delegacijos, vykusios į Kiniją, vadovas Seimo Lietuvos socialdemokratų darbo partijos (LSDD) frakcijos narys Algirdas Butkevičius, LSDD frakcijos narys Artūras Skardžius, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos narys Algimantas Kirkutis ir Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos narys Kazimieras Starkevičius.
Seime rugsėjo 19 d., trečiadienį, 12 val. įvyks spaudos konferencija „Lietuvos smulkiojo ir vidutinio verslo tarybai - 10 veiklos metų: vizija - EKO LIETUVA". Dalyvauja Seimo narys Algirdas Butkevičius, Lietuvos smulkiojo ir vidutinio verslo (SVV) tarybos pirmininkė Dalia Matukienė, SVV tarybos valdybos narė, Lietuvos smulkiųjų verslininkų ir prekybininkų asociacijos pirmininkė Zita Sorokienė ir SVV tarybos valdybos narys, Lietuvos kokybės ir inovacijų asociacijos prezidentas prof. Dalius Serafinas.
Spaudos konferencijos transliuojamos tiesiogiai internetu ir Seimo „YouTube" paskyroje. Stebintiems transliacijas yra galimybė užduoti klausimus prelegentams. Nuoroda į klausimų uždavimo sistemą bus matoma tik spaudos konferencijos metu. Esant galimybei, į nespėtus atsakyti klausimus spaudos konferencijos dalyviai atsakys po spaudos konferencijos el. paštu.
Internete ir Seimo „YouTube" paskyroje galima rasti spaudos konferencijų įrašus.
Parengė
Informacijos ir komunikacijos departamento
Spaudos biuro patarėja Jolanta Anskaitienė
Tel. (8 5) 239 6508, el. p. jolanta.anskaitiene@lrs.lt
Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-09-19 06:23
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media