2024 m. balandžio 25 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Spaudos konferencija: keleivių pervežimo rinkos tendencijos

2018-06-27
 
Gerbiami žurnalistai, birželio 28 d. (ketvirtadienį), 10 val. kviečiame jus į žiniasklaidos konferenciją, kurios metu bus pristatomos Lietuvos ir Baltijos šalių keleivių pervežimo rinkos tendencijos ir pokyčiai (kaip kinta Lietuvos keliautojų poreikiai, kuo lietuviai išsiskiria kitų šalių kontekste, kaip keleiviai vertina naujoves ir kt.). Spauudos konferencija vyks Tauro kalno automobilių stovėjimo aikštelėje (priešais buvusio Profsąjungų rūmų pastato pagrindinį įėjimą).
Apie keleivių transportavimo sektoriaus aktualijas kalbės stambiausio greitųjų autobusų maršrutų operatorius Baltijos regione „Lux Express" Baltijos šalių verslo plėtros vadovas Janno Ritsberg.
Kelionių organizatorius Rimvydas Širvinskas - Makalius pateiks ekspertinius vertinimus apie kintančius Lietuvos keliautojų įpročius bei poreikius. Pasaulinių įmonių, gaminančių ir parduodančių autobusus, „Scania" ir „Irizar" atstovai pristatys pasaulines transportavimo sistemų tendencijas, gamybos inovacijas ir galimybes.
Apie savo galimybę dalyvauti maloniai prašome informuoti el. paštu karolina.remeikaite@headline.lt iki birželio 27 darbo dienos pabaigos.
Kontaktinis asmuo
Karolina Remeikaitė 
Projektų vadovė
HEADLINE
Burson-Marsteller Affiliate
+370 65078931
karolina.remeikaite@headline.lt
Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-06-27 14:43
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media