2024 m. balandžio 19 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Spaudos konferencija „Mentorystė – Lietuvos ekonominis variklis“

2018-01-15
 
Š. m. sausio 16 d. (antradienį) vyks spaudos konferencija, kurioje bus kalbama apie mentorystės svarbą Lietuvai, šalies ekonomikai ir augantiems specialistams.
Mentorystė JAV ir Vakarų Europoje - ypač paplitęs tobulėjimo ir mokymosi modelis, kuris Lietuvoje dar tik žengia pirmuosius žingsnius. Kasmet juo susidomi vis daugiau karjeros siekiančių jaunų žmonių. Mentorystė atneša naudą ne tik jiems, bet ir savo srities profesionalams, kurie skiria laiką ir aktyviai dalinasi patirtimi bei žiniomis, skatinamas šalies potencialo augimas. Tačiau jį riboja ne tik mažas mentorystės paplitimas, bet ir stereotipų suformuoti barjerai, su kuriais dažniai susiduria į technologijų sektorių norinčios žengti moterys.
„Women Go Tech"- tai pirmoji mentorystės programa Lietuvoje, skirta profesinį kelią pradėjusioms merginoms ir moterims, kurias domina karjera technologijų sektoriuje. Spaudos konferencijoje dalyviai kalbės apie mentorystės svarbą Lietuvai, lygins su kitų šalių patirtimi, kodėl verslui ir savo sričių profesionalams naudinga šiai veiklai skirti laiką ir resursus, kokią naudą tai atneša šaliai, aptars lyčių lygybės klausimus. Bus pristatomas antrasis „Women Go Tech" sezonas.
Spaudos konferencijos eiga:
10.00-10.15 val. Virginijus Sinkevičius, LR ūkio ministras
10.15-10.30 val. „Women Go Tech" iniciatoriai: Paulius Vertelka, asociacijos „Infobalt" direktorius ir Žydrūnė Vitaitė, „ELDES" pardavimų grupės vadovė
10.30-10.45 val. Ilma Cikanaitė, „Telia" išorinės komunikacijos vadovė, Mariano Andrade Gonzalez, „Barclays" operacijų centro Lietuvoje vykdomasis direktorius
10.45-11.00 val. Klausimų-atsakymų sesija
Spaudos konferencija vyks sausio 16 d. (antradienį) 10.00 val. „ARTIS Centrum Hotels", (Totorių g. 23, Vilnius) „Tosca" konferencijų salėje. Renginio trukmė ~ 1 val.
Apie savo sprendimą dalyvauti prašome pranešti el. paštu ligitas.zvaliauskas@novamedia.lt arba tel. +370 685 52931.

 

Kontaktinis asmuo
Ligitas Žvaliauskas
Ryšių su visuomene agentūra „Nova media"
Tel. +370 685 52931
El. paštas ligitas.zvaliauskas@novamedia.lt

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-01-15 15:17
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media