2024 m. balandžio 23 d., Antradienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Spaudos konferencija: šiandien SVV įmonėms atsiveria apie jas sukaupta informacija

2017-09-11
 
 

Žurnalistus kviečiame į antradienį, rugsėjo 12 d. 10.30 val. vyksiančius spaudos pusryčius. Tądien beveik 100 tūkst. smulkaus ir vidutinio verslo (SVV) įmonių gaus savo kredito ataskaitas. Iniciatyvos tikslas yra supažindinti įmones su jų informacija, kuri vertinama įmonėms kreipiantis finansavimo, įvairių kitų prekių ir paslaugų, pildant paraiškas dėl ES paramos. Panašios iniciatyvos antradienį vyks ir Latvijoje, Estijoje, Islandijoje, kitose šalyse. Renginio vieta „Artis Centrum Hotel" restoranas, Totorių g. 23, Vilnius

Spaudos pusryčiuose dalyvaus Andrius Bogdanovičius, kredito biuro „Creditinfo" generalinis direktorius ir Vaidas Žagūnis, SEB banko valdybos narys, Mažmeninės bankininkystės tarnybos direktorius.

Per pusryčius spaudai pristatysime verslo kreditavimo tendencijas 2017 m., patarsime, kaip įmonės vadovui elgtis su gauta įmonės kredito ataskaita, atsakysime, kaip žvilgsnis į savo įmonę iš šono prieš kreipiantis finansavimo padeda išryškinti įmonės stipriąsias puses ir pataisyti silpnąsias.

Kontaktinis asmuo

Aleksas Rozentalis

Komunikacijos vadovas

Kredito biuras "Creditinfo"

370 615 29 097

aleksas.rozentalis@creditinfo.lt

Paskutinį kartą atnaujinta: 2017-09-11 15:52
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media