2024 m. balandžio 23 d., Antradienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Spaudos konferencijos

*print*

Archyvas :: Žurnalistai kviečiami į pristatymą ir diskusiją apie nepotizmą Lietuvoje

2018-11-03
 
Mieli Kolegos!
Vilniaus politikos analizės institutas (VPAI) maloniai kviečia Jus susipažinti su instituto atlikto reprezentatyvaus viešosios nuomonės tyrimo rezultatais ir jų pagrindu parengtomis viešosios politikos rekomendacijomis. Pristatymo ir diskusijų tema - „Ar nepotizmas trukdo demokratijai Lietuvoje?".
Tyrimas parodė, kad didelė dalis Lietuvos gyventojų laiko nepotizmą reikšminga kliūtimi geriems, produktyviems darbo santykiams ir skaidriai, sąžiningu bei skaidriu darbo vertinimu paremtai karjerai tiek privačiame, tiek ir viešajame sektoriuje. Pristatomose rekomendacijose ekspertai pateiks pasiūlymų, kaip šią nepasitikėjimo bendradarbiais ir vadovais, taip pat valstybės bei savivaldos institucijomis priežastį geriau valdyti.
Pristatyme dalyvaus tyrimą ir rekomendacijas rengti padėję ekspertai - Gediminas Sakalauskas (nepriklausomas konsultantas), Rytis Juozapavičius (organizacijų plėtros ekspertas), Gintaras Šumskas (Vilniaus instituto tyrimų vadovas), Algis Davidavičius (Vilniaus instituto gero valdymo ekspertas). Diskutuoti, kiek nepotizmas yra problema mūsų viešame gyvenime, bus kviečiama visa auditorija - renginys atviras ir nemokamas.
Pristatymas ir diskusija vyks lapkričio 6 d. 16:30 Vilniuje, Didžioji g. 5, ALF salėje IV a. Registracija nebūtina, kontaktinis asmuo visais klausimais - Algirdas Davidavičius, tel. +37061006699, el. p. algis@vilniusinstitute.lt
Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-11-03 10:51
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media