2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Sporto renginiai

*print*

Archyvas :: Naują sezoną „Betsafe–LKL“ ir BTV pasitiks papildžiusi ir vedėjų gretas.

2018-07-31
 
Laurynas Juozas Liutkus

Laurynas Juozas Liutkus

Naują sezoną „Betsafe-LKL" ir BTV pasitiks papildžiusi ir vedėjų gretas.
Liepos mėnesį paskelbta naujų talentų paieška baigėsi ir išrinkti geriausieji. 
Daugiau nei 100 dalyvių susidomėjimo sulaukusiame konkurse komisijos bei krepšinio sirgalių sprendimu išrinkti po du laimėtojai. 
Geriausieji gaus galimybę išbandyti save pajėgiausios Lietuvos krepšinio lygos varžybose.
Vedėjo kategorijoje pirmąją vietą pelnė vadybininkas Laurynas Juozas Liutkus. Jis sulaukė daugiausia žiūrovų simpatijų - dalyvį palaikė 852 balsavusieji. Nors komisija Laurynui skyrė antrąją vietą, bendrojoje įskaitoje šis pretendentas į vedėjo poziciją liko pirmas. 
„Puiku! Tai geriausias pirmadienis, - džiūgavo nugalėtojas. - Norisi rėkti kaip legendiniam „Teleloto" vedėjui Sigučiui. Esu dėkingas tiems, kurie balsavo už mane internete, komisijai, kuri išreiškė pasitikėjimą manimi, ir draugams už palaikymą viso konkurso metu. Paslapčia tikėjausi, kad pateksiu į kitą etapą, varžovai buvo stiprūs, todėl savikritiškai vertinau savo galimybes, tačiau išgirdęs savo vardą tarp konkurso nugalėtojų sunkiai rinkau žodžius, o dabar sakau taip: LKL, ateini čia!"
Antrąją poziciją vedėjų konkurse pelnė rinkodaros projektų vadovas Jovaras Skanas. Komisija jam skyrė pirmąją vietą, tačiau žiūrovų balsavime Jovaras liko tik septintas.
Konkurso nugalėtojai turės garantuotą šansą pademonstruoti savo gebėjimus „Betsafe-LKL" tiesioginėse transliacijose. Naujas lygos sezonas prasideda rugsėjo 22 d.
Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-07-31 15:16
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media