2024 m. balandžio 25 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Sporto renginiai

*print*

Archyvas :: Kviečiame dalyvauti Lietuvos žurnalistų futbolo čempionate

2011-02-09
 
Sporto žurnalistų čepionatas, LŽS sporto klubo archyvo nuotr.

Sporto žurnalistų čepionatas, LŽS sporto klubo archyvo nuotr.

Šių metų vasario 26 dieną Vilniuje, universalioje arenoje „Sportima", ketvirtus metus iš eilės futbolo aikštėje dėl „Draugystės taurės" ir neoficialaus šalies žurnalistų čempionų titulo susigrums šalies žiniasklaidos atstovai.

 

Iki šiol nugalėtojų titulas iš Vilniaus nebuvo iškeliavęs nė karto. Pirmą ir trečią turnyrus laimėjo komandos, susivienijusios Lietuvos žurnalistų sąjungos sporto klube „Press‘as", o užpernai nugalėjo Vilniaus universiteto komunikacijos fakulteto studentai.

 

Turnyras laukia ir naujokų, kurių komandas turėtų sudaryti ne daugiau nei 12 žaidėjų, dirbančių žiniasklaidoje arba artimai susijusių su žurnalistine veikla. Komandos turi galimybę registruotis iki vasario 15 dienos, siųsdamos paraišką elektroniniu paštu info@pressas.lt arba tel.: 8 686 22377 (sporto žurnalistų klubo pirmininkas Tautvydas Vencevičius).

Pernykštis turnyras buvo rekordinis dalyvių skaičiumi. Dėl pergalės „Sportimoje" kovojo aštuonios komandos iš Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos. Jau dabar aišku, kad šiemet varžybose žais ne mažiau ekipų. Ketvirtosios valdžios atstovus „Draugystės taurės" turnyras vilioja ne tik galimybe pasportuoti bei aktyviai praleisti dieną, bet ir nedažna proga akis į akį pabendrauti su kolegomis iš kitų miestų.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2011-02-09 10:17
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media