2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Sporto renginiai

*print*

Archyvas :: Žurnalistų futbolo čempionai apgynė titulą

2011-02-28
 
LŽS sporto žurnalistų klubo archyvo nuotr.

LŽS sporto žurnalistų klubo archyvo nuotr.

Ketvirtus metus iš eilės Vilniuje „Sportimos" universalioje arenoje vykusiame Lietuvos žurnalistų futbolo čempionate triumfavo Vilniaus žurnalistų komanda, pasivadinusi „Freelancers". Lietuvos žurnalistų sąjungos (LŽS) organizuojamose varžybose varžėsi aštuonios ekipos.

 

Titulą apgynusi „Freelancers" komanda finale rezultatu 1:0 įveikė Kauno žurnalistų rinktinę. Pergalingą įvartį įmušė Martynas Pocius. „Freelancers" komandai atiteko pagrindinio turnyro rėmėjo „Ūkio banko" įsteigta nugalėtojų taurė.

 

Trečią vietą užėmė turnyro organizatorių - Lietuvos žurnalistų sąjungos sporto klubo „Press‘as" komanda. Ji kovoje dėl bronzos rezultatu 6:0 sutriuškino LRT atstovus.

 

Labai atkakliai vyko pusfinaliai. „Freelancers" po įnirtingos kovos 1:0 įveikė savo treniruočių draugus iš „Press‘o". Kauniečiai, kovodami dėl vietos finale, LRT komandos pasipriešinimą palaužė tik po baudinių serijos - pagrindinis rungtynių laikas baigėsi be įvarčių.

 

Rungtynėse dėl penktos vietos svečių teisėmis dalyvavusi ir tik dėl to į pusfinalį nepatekusi „Calsberg" komanda nugalėjo Vilniaus universiteto komunikacijos studentus, septinta turnyre liko viešųjų ryšių atstovų komanda „Propaganda", ji nugalėjo turnyre debiutavusią televizijos aktorių rinktinę.

 

Geriausiu turnyro žaidėju išrinktas „Freelancers" lyderis Evaldas Gelumbauskas, jam specialų prizą įsteigė Kūno kultūros ir sporto departamentas (KKSD). Čempionato nugalėtojus ir prizininkus apdovanojo KKSD generalinis direktorius Klemensas Rimšelis ir Vilniaus miesto vicemeras Gintautas Babravičius. Lietuvos futbolo rinktinės trenerio asistentas Donatas Vencevičius geriausiems savo pozicijų žaidėjams įteikė Lietuvos rinktinės marškinėlius.

 

Artimiausias renginys, kuriame sporto žurnalistai ne tik žais futbolą, bet ir rengs seminarus su žinomais kolegomis iš užsienio, vyks gegužės mėnesį Druskininkuose. Į LŽS sporto žurnalistų klubo „Press‘as" organizuojamą turnyrą jau pareiškė norą atvykti dešimties šalių žurnalistai. Tarptautinis žurnalistų futbolo turnyras Lietuvoje vyks jau septintus metus iš eilės.

 

 

Daugiau informacijos:
Tautvydas Vencevičius
LŽS sporto žurnalistų klubo „Press‘as" pirmininkas
Tel.: 8 686 22377
El.p.: sportas@btv.lt
www.pressas.lt

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2011-02-28 10:44
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media