2024 m. balandžio 19 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Sporto renginiai

*print*

Archyvas :: Birželio 13 d. Vilniuje vyks dviračių maratonas

2010-06-11
 
Erikos Straigytės nuotraukoje: LŽS Kelionių ir pramogų klubo pirmininkas Gerimantas Statinis (iš kairės ketvirtas) dviračiu keliauja į darbą, be to, pats numynęs  juo ne vieną šimtą kilometrų svečiose šalyse, dviračių žygį surengęs ir klubo nariams

Erikos Straigytės nuotraukoje: LŽS Kelionių ir pramogų klubo pirmininkas Gerimantas Statinis (iš kairės ketvirtas) dviračiu keliauja į darbą, be to, pats numynęs juo ne vieną šimtą kilometrų svečiose šalyse, dviračių žygį surengęs ir klubo nariams

Rasa Varnienė

 

Birželio 13 d. Všį "Instinktas" organizuoja dviračių maratoną Vilniuje.

 

Tai jau ketvirtą kartą organizuojamas dviračių maratonas Vilniuje. 2006, 2007 ir 2008 metais vykusių dviračių maratonų Vilniuje vienu iš organizatorių rėmėjų buvo ir Vilniaus miesto savivaldybė. Šiais metais  prognozuojama, kad  maratonas bus dar masiškesnis nei pernai, tikimės sulaukti per 700 dalyvių ir didelio būrio žiūrovų bei sirgalių.

 

Tai bus stambiausias vasaros renginys tarp dviračių mėgėjų ir sportininkų visoje Lietuvoje. Tikimasi pritraukti nemažą būrį dalyvių ne tik iš Lietuvos, bet ir sulaukti svečių iš Latvijos, Estijos, Lenkijos, Rusijos.

 

Tai bus tikras dviračių maratonas ne tik sportininkams, bet ir visiems šios dviratės susisiekimo priemonės mėgėjams.  

 

Dviračių maratonas  vyks Aukštagirio miške (maratono metu dalyviams kertant Plytinės, Šilėnų gatves, Kairėnų ir Šilėnų bei Šilėnų ir Karačiūnų gatvių sankirtas).

 

Detali informacija apie maratono maršrutą  http://www.mtb.lt .

Paskutinį kartą atnaujinta: 2010-06-21 18:41
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media