2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Sporto renginiai

*print*

Archyvas :: Prieš futbolo rinktinių susitikimą rungtyniaus Lietuvos ir Škotijos futbolo žurnalistai

2010-09-01
 
Lietuvos ir Škotijos žurnalistai, LŽS Sporto klubo archyvo nuotr.

Lietuvos ir Škotijos žurnalistai, LŽS Sporto klubo archyvo nuotr.

Lietuvos žurnalistų sąjungos sporto klubas „Press'as" prasidedant naujam atrankos į 2012 metų Europos futbolo čempionatą ciklui siekia įvesti naują tradiciją žurnalistams. Prieš kiekvienas Lietuvos rinktinės rungtynes sužaisti draugišką mačą su tos šalies žiniasklaidos atstovais.
 

„Per kiekvienas Lietuvos rinktinės atrankos varžybas į Lietuvą atvyksta gausus būrys žiniasklaidos atstovų, kurie taip pat mėgsta gainioti kamuolį. Todėl nuo šiol su kiekviena rinktine stengsimės sužaisti draugiškas rungtynes, o esant galimybei vyksime ir atsakomojo vizito", - sako "Press'as" klubo pirmininkas Tautvydas Vencevičius.

 

Prieš pirmąsias Europos futbolo čempionato atrankos rungtynes tarp Lietuvos ir Škotijos nacionalinių rinktinių futbolo rungtynes surengs ir šių šalių sporto žurnalistai. Lietuvos ir Škotijos žurnalistų susitikimas vyks penktadienį 12.00 val. Kaune, nacionalinės futbolo akademijos aikštėje (Aušros g. 42 D).

 

Po futbolo rungtynių Lietuvos aludarių gildija Lietuvos ir Škotijos žurnalistams surengs pažintinę ekskursiją į vieną seniausių mūsų šalies alaus daryklų „Ragutis".

Į Lietuvos žurnalistų sąjungos sporto klubą „Press'as" susivieniję Lietuvos sporto žurnalistai su kolegomis iš Škotijos jau yra susitikę futbolo aikštėje. Šių metų gegužės mėnesį Druskininkuose vykusiame tarptautiniame turnyre lietuviai nugalėjo škotus rezultatu 2:1.
.

Daugiau informacijos:
Tautvydas Vencevičius
Lietuvos žurnalistų sąjungos
Sporto klubo pirmininkas
Tel.: 8 686 22377
El.p.: sportas@btv.lt

 


Paskutinį kartą atnaujinta: 2010-09-01 16:59
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media