2024 m. balandžio 23 d., Antradienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Sporto renginiai

*print*

Archyvas :: Futbolo bumas su LRT

2010-06-04
 
Erikos Straigytės nuotrauka

Erikos Straigytės nuotrauka

Vytaras Radzevičius

 

LRT, oficialus 2010 m. FIFA Pasaulio futbolo čempionato transliuotojas, žiūrovus ir klausytojus kviečia dalyvauti žaidimuose ir laimėti su futbolu susijusių prizų: nacionalinės Lietuvos futbolo rinktinės sportinį kostiumą, varžybų marškinėlius su pasirinktu vardu ir numeriu ar Lietuvos futbolo rinktinės sirgalių šaliką.

 

Prizus įsteigė Danijos firma „Hummel“.

 

Žaidimai, kuriuose žiūrovai ar klausytojai turi atsakyti į klausimus, vyksta Lietuvos radijo laidoje „Ryto garsai“, Lietuvos televizijos laidoje „Labas rytas“, LRT programos „Opus 3“ laidoje „Atmerk akis”.

 

Taip pat trys konkursai vyksta pasaulio futbolo čempionatui skirtoje interneto svetainėje www.lrt.lt/2010fifa  – čia taip pat galima laimėti firmos „Hummel“ prizus.

 

Į konkursą „Gali geriau?“ kviečiama siųsti filmuotus triukus su futbolo kamuoliu, „Totalizatoriuje“ – atspėti pasaulio čempionato nugalėtoją, o „Savaitės klausime“ reikia teisingai atsakyti į pateiktą  klausimą.

 

Primename,  kad 2010 m. FIFA Pasaulio futbolo čempionatas prasidės birželio 11 d .

 

Lietuvos nacionalinis radijas ir televizija, oficialus čempionato transliuotojas, tiesiogiai rodys 46 rungtynes – nuo pačių pirmųjų tarp PAR ir Meksikos rinktinių birželio 11 d. iki finalo liepos 11 d.

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2010-06-04 15:27
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media