2024 m. balandžio 18 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Sporto renginiai

*print*

Archyvas :: Diplomatai ir valdininkai – futbolo turnyre

2010-04-22
 

Simonas Ropė

 

Balandžio 24 d. 9.45 val. sporto arenoje „Sportima“ (Ąžuolyno g. 5, Vilnius) įvyks mini-futbolo tarptautinis turnyras „Taurė Euro 2012“, kuriame varžysis diplomatinių atstovybių bei Lietuvos valdžios institucijų komandos.

 

Turnyras vyks renginių, skirtų Ukrainos ir Lenkijos pasiruošimui Europos futbolo čempionatui „Euro 2012“, rėmuose. Turnyrą organizuoja akredituotos Lietuvoje Ukrainos ir Lenkijos ambasados. Dėl turnyro prizų kovos Lietuvos prezidento, Seimo kanceliarijos, Užsienio reikalų ministerijos bei Ukrainos, Lenkijos, Rusijos, JAV ambasadų komandos, taip pat Prancūzijos ir Italijos ambasadų  rinktinė.

 

Tokio tipo renginiai prisidės prie neformalių santykių tarp oficialių  Lietuvos ir kitų šalių atstovų, dalyvausiančių  turnyre, vystymo ir stiprinimo bei bus geras kūno kultūros ir sporto populiarinimo Lietuvoje pavyzdys.

 

Turnyro organizatoriai kviečia sporto žurnalistus ne tik pasimėgauti šio renginio puikia ir draugiška atmosfera, bet ir gauti išskirtinį Ukrainos ir Lenkijos ambasadorių interviu organizuojamo turnyro tema.

 

Turnyro pradžia 9.45 val.

 

Organizatoriai: Ukrainos Ambasada Lietuvos Respublikoje ir Lenkijos Respublikos Ambasada Lietuvos Respublikoje

Paskutinį kartą atnaujinta: 2010-04-26 11:53
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media