2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Sporto renginiai

*print*

Archyvas :: Jonas Paulauskas: o toliau bus dar gražiau…

2018-07-03
 
Kaip visi puikiai žinome, Lietuva - krepšinio šalis. Ir visas pasaulis tai žino. Bet pasaulio futbolo čempionatas daugumai mūsų - taip pat uždegantis sportinis vaizdinys.
Ir nors kai kas kvietė bokotuoti šį pasaulinį sportinį renginį Rusijoje, atėjus vakarui (17 ir 21 val.) daugelis mūsų gyventojų susėda prie TV ir stebi TV LRT ir LRT Kultūros kanalus, transliuojančius šio čempionato peripetijas. Ir neveltui, nes jis pateikė jau nemaža siurprizų. 
Pavyzdžiui, tokios futbolo šalys, kaip Italija ir Nyderlandai net nepajėgė prasimušti į pasaulio čempionatą, aštuntfinalio nepasiekė šitokie futbolo grandai, kaip Vokietija, Lenkija su savo įžymiuoju Levandovskiu.
Argentinos kovos dėl aštuntfinalio metu šios šalies (o ir viso pasaulio) futbolo žvaigždė Maradona taip „sirgo" už savo komandą, kad net pateko į ligoninę, o kai kas net paskelbė, kad jis ten ir mirė. Nors tai nebuvo tiesa. 
Tiesa yra tai, kad jis dabar gali gauti dar didesnę traumą, nes Argentina, viena iš totalizatoriaus OlyBet lošėjų skelbta lyderių tapti 2018 m. pasaulio futbolo čempionato nugalėtoja, jau pirmoje aštuntfinalio dvikovoje su Prancūzija buvo pastarosios eliminuota ir nepasiekė ketvirtfinalio. Argentinos garbei belieka pasakyti, kad šios kovos rezultatas taip pat neeilinis - 4:3 Prancūzijos naudai. 
Rusai, pasinaudoję blankiu ispanų žaidimu, irgi netikėtai iškopė į ketvirtfinalį. 
O kaip nustebino japonai, sugebėję futbolo grantas belgams įmušti du įvarčius. Tiesa, vėliau jie neatsilakė, pralaimėjo 2:3. 
Tiesa, gal kas nors ten ieškojo Lietuvos futbolininkų. Be reikalo, mūsų futbolas yra tokiame aukštame lygyje, kad jam pasaulio čempionatas ne motais.
Štai taip. Tad sekime, kas bus toliau. Nes kaip sakoma pas mus, dar toliau dar bus gražiau...
Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-07-03 09:47
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media