2024 m. balandžio 16 d., Antradienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Sporto renginiai

*print*

Archyvas :: Tradiciniame Spaudos atgavimo dienai paminėti skirtame mače pergalę šventė žurnalistai

2015-05-08
 
Po varžybų

Po varžybų

 

Ingrida Petuchovaitė

Spaudos atgavimo dienos proga "Žalgirio" draugijos sporto salėje surengtose tradicinėse draugiškose krepšinio rungtynėse Lietuvos sporto žurnalistų federacijos (LSŽF) komanda po permainingos kovos 53:40 (19:14, 4:12, 15:7, 15:7) nugalėjo "Olifėjos" ekipą.

Po pirmojo kėlinio 19:14 pirmavę žurnalistai antrajame ketvirtyje leido varžovams priartėti ir prieš ilgąją pertrauką persverti rezultatą savo naudai 26:23. Vis dėlto, antrojoje rungtynių pusėje žiniasklaidos atstovai perėmė žaidimo kontrolę į savo rankas. Trečiąjį kėlinį jie pradėjo spurtu 8:0 ir išsiveržė į priekį 31:26, o paskutiniame ketvirtyje įtvirtino savo pranašumą.

Naudingiausiu žaidėju nugalėtojų gretose pripažintas fotografas Augustas Četkauskas. Iš viso jis pelnė 14 taškų ir paskutiniame kėlinyje pataikė du tritaškius, kurie palaidojo varžovų viltis pakovoti dėl pergalės.

Trenerio Rimanto Endrijaičio vedamoje "Olifėjos" komandoje žaidė Pekino olimpinių žaidynių prizininkas imtynininkas Mindaugas Mizgaitis, be gailesčio blokus varžovams dalinęs buvęs krepšininkas Giedrius Aidietis bei europarlamentaras Antanas Guoga.

Tradicinis draugiškas Spaudos atgavimo dienai paminėti skirtas mačas vyko dvyliktą kartą. LSŽF komanda pergalę šventė trečią sykį.

Po rungtynių šventė persikėlė į Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) kavinę, kur laukė vaišės ir dovanos.

"Mus kritikuokite kiek tik norite, bet gražiai rašykite apie sportininkus, ypač olimpiečius", - pasveikinęs žiniasklaidos atstovus su profesine švente sakė LTOK generalinis sekretorius Valentinas Paketūras.

LTOK žurnalistus apdovanojo puikiais vasaros sezono atributais - paplūdimio rankšluosčiais.

LSŽF prezidentas Gintaras Nenartavičius varžovų komandos nariams įteikė leidyklos "Versmė" įsteigtas dovanas - po knygų rinkinį, kurį sudarė Jūratės Statkutės de Rosales "Europos šaknys", Rasos Gečaitės "Kelionė iš XXI Į XIV a. su Giedriaus Kazimierėno "Algirdo pergale prie mėlynųjų vandenų" ir "Lietuvos vaikų rekordų knyga" (sud. Vytautas Navaitis).

Paskutinį kartą atnaujinta: 2015-05-08 08:26
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media