2024 m. balandžio 19 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Sporto renginiai

*print*

Archyvas :: Tautvydas Vencevičius: Druskininkuose vyks XVI-asis Tarptautinis žurnalistų futbolo turnyras

2021-08-20
 
Rugsėjo 11 d. (šeštadienį) Druskininkuose vyks XVI-asis Tarptautinis žurnalistų futbolo turnyras. Planuoja atvykti 5-6 užsienio šalių komandos ir maždaug tiek pat planuojame priimti Lietuvos žurnalistų komandų. Į turnyrą kviečiame visas Lietuvos miestų ir redakcijų komandas, nes dėl pandemijos šiais metais suorganizuoti atskirą Lietuvos žurnalistų futbolo čempionatą nepavyks. Bus išaiškintas tarptautinio turnyro nugalėtojas ir atskirai stipriausia Lietuvos žurnalistų komanda. Formatą patvirtinsim, kai bus aiškus dalyvių skaičius. Primenu, kad žaidžiam 7 prieš 7.
Jeigu bus poreikis, iš Vilniaus šeštadienį ryte organizuosime autobusą, kuris vėliau ir parveš į Vilnių. Kiekvienai komandai galime skirti 2-3 dviviečius kambarius viešbutyje Europa Royale (tikslų skaičių suderinsim, kai bus aiškus dalyvių skaičius).
Rugsėjo 11 d. (šeštadienis) turnyro programa:
10:00 renkamės į stadioną (Ateities g. 13)
11:00 turnyro pradžia
15:00-16:00 turnyro pabaiga (priklausomai nuo dalyvių skaičiaus)
17:00 apdovanojimai ir turnyro uždarymas Snow arenoje
Sekmadienį planuojamas organizuotas vykimas autobusu iš Druskininkų į Kauną, kur vyks FIFA salės futbolo pasaulio čempionato atidarymas.
Pažymiu redakcijų ar miestų komandų vadovus. Informuokite, ar planuojate dalyvauti. Jeigu asmeniškai jūs nenorite / negalite organizuoti savo komandos, perduokit šią informaciją redakcijų ar miestų kolegoms. Jeigu yra pavienių žurnalistų, norinčių žaisti, irgi praneškite, bandysime suburti LSŽF komandą.
Kaunas (Zigmantas Jurevičius), Šiauliai (Gintaras Šiuparys, Martynas Pocius), Marijampolė (Dalius Matvejevas), DELFI (Laurynas Butkauskas, Gediminas Inčiūra), 15min (Kestas Rimkus, Marius Bagdonas), Lietuvos rytas (Martynas Suslavičius), LRT (Rokas Suslavičius), TV3 (Mažvydas Laurinaitis), Vienuolika (Karol Tretjak). Jeigu ko nors nepaminėjau - nepykit ir praneškit apie norą dalyvauti. Jeigu kyla klausimų - skambinkit, rašykit.
Tautvydas Vencevičius
tel. 8 686 22377
Paskutinį kartą atnaujinta: 2021-08-20 11:07
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media