2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Sporto renginiai

*print*

Archyvas :: LSŽF Prezidiumo posėdis

2020-09-09
 
Rugsėjo 9 d. Vilniuje įvyko Lietuvos sporto žurnalistų federacijos (LSŽF) Prezidiumo posėdis. Jame dalyvavo 8 Prezidiumo nariai iš 11. Posėdžiui pirmininkavo LSŽF prezidentas Tautvydas Vencevičius.
LSŽF Prezidiumo nariai vienbalsiai pritarė galutiniam LSŽF įstatų projektui, kuris bus teikiamas tvirtinimui kitais metais vyksiančioje organizacijos ataskaitų ir rinkimų konferencijoje. 
Į LSŽF priimtas portalo BasketNews.lt žurnalistas ir Moterų krepšinio lygos atstovas spaudai Lukas Malinauskas. Šiuo metu LSŽF turi 97 narius, įskaitant garbės narius.
Apsvarstytos galimybės šį rudenį surengti susitikimą su Lietuvos Darts sporto federacijos atstovais ir išbandyti šią sporto šaką. Taip pat bus tariamasi dėl seminaro/diskusijos su kalbininkais.
Šeštadienį, rugsėjo 12-ąją, 11.00 val. Druskininkuose prasidės Lietuvos žurnalistų futbolo čempionatas, kuriame dalyvaus 8 komandos, o antroje spalio pusėje bus rengiamas šalies žurnalistų krepšinio čempionatas. Šiems renginiams LSŽF skyrė 2000 eurų. Varžybos organizuojamos kartu su Lietuvos žurnalistų sąjunga. 
LSŽF primena, kad kiekvieną penktadienį, 20.30 val., esate kviečiami pažaisti krepšinį. LSŽF nariams už salės nuomą mokėti nereikia, o mokestis ne LSŽF nariams už vieną apsilankymą - 5 Eur. 
LSŽF Prezidiumas
Paskutinį kartą atnaujinta: 2020-09-17 10:32
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media