2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktuali informacija

*print*

Archyvas :: LŽS Vilniaus skyriaus tradiciniai konkursai “Taikliausias šūvis” ir “Metų kornišonas”

2017-12-01
 

Rasa Liškauskaitė

 

Kiekvienais metais Lietuvos žurnalistų sąjungos Vilniaus skyrius rengia konkursus "Taikliausias šūvis" ir "Metų kornišonas". Konkurso "Taikliausias šūvis" laureatais tampa radijo, televizijos, interneto  ar spaudos žurnalistas, tais metais savo darbais pataikęs į svarbiausių įvykių bei aktualijų šerdį.

Konkurso "Metų kornišonas" prizas (žalias agurkėlis) iškeliauja pas tuos kolegas, kurie labiausiai "susimovė".

 

Taikliausias šūvis" nuostatai

 

1. Konkurse gali dalyvauti žurnalistai, kurie per metus (nuo 2016 m. gruodžio 1 d. iki šių metų gruodžio  1 d.) sukūrė ir paskelbė publikacijas, laidas, atitinkančias konkurso devizą ir vertinimo kriterijus.

2. Darbus gali teikti ar kandidatūras siūlyti redakcijos, prodiuseriai, LŽS skyriai ir patys žurnalistai iki gruodžio 10 d. Darbai ar kandidatūrų pavardės turi būti pateikti LŽS, nurodant „Konkursui „Taikliausias šūvis".

3. Pateikiant garso medžiagą (po vieną kopiją) būtina pridėti laidos aprašymą bei pažymą, kur ir kada laida buvo transliuota (kiekvienas autorius gali pateikti ne daugiau kaip tris darbus). Jeigu teikiama kandidatūra už visų metų darbus - išsamus aprašymas, kodėl kandidatūra tinkamiausia. Darbai konkursui teikiami skaitmeniniu formatu.

4. Vertinimo kriterijai: aktualumas, visuomeninė reikšmė ir profesionalumas.

5. Pristatant darbus, būtina nurodyti savo kontaktinius duomenis (telefoną, elektroninio pašto adresą).

6. Darbus vertina LŽS Vilniaus skyriaus valdybos patvirtinta komisija. Sprendimas priimamas balsų dauguma.

7. Konkurso laureatai apdovanojami LŽS Vilniaus skyriaus diplomu bei atminimo dovanėle skyriaus iškilmingame renginyje, kuris organizuojamas metų pabaigoje.

 

Laukiame Jūsų darbų ir pasiūlymų (el.paštas rasoslis@gmail.com) iki š.m. gruodžio 10 dienos.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2017-12-01 13:23
 
 

Komentarai (1)

Jūsų el. paštas

MARIAN NELSON

2017-12-03 00:54

paskola! paskola !! paskola !!!
Ar ieškote patikimos ir akredituotos privačios paskolos bendrovės, kuri teikia paskolas visą gyvenimą. Mes siūlome visų rūšių paskolas labai greitai ir lengvai, asmeninės paskolos, automobilių paskolos, hipotekos paskolos, studentų paskolos, verslo paskolos, investicinės paskolos, skolų konsolidavimas ir daug daugiau. Ar jus bankai ir kitos finansinės institucijos atmetė? Ar jums reikia konsolidavimo paskolos ar hipotekos? Nepamirškite, kaip mes esame čia, kad visas finansines problemas spręstumėte praeityje. Mes skolinome lėšas asmenims ir įmonėms, kuriems reikalinga finansinė parama 2%. Nr socialinio draudimo numerio reikalaujama ir kredito patikrinimas nereikalingas, 100% garantuotas. Noriu pasinaudoti šia priemone ir informuoti jus, kad mes teikiame patikimą ir palaikomą pagalbą, ir mes mielai jums pasiūlysime paskolą.
Tada atsiųskite mums el. Laišką: (mariannelsonloanfirm@outlook.com), kad pateiktumėte paraišką dėl paskolos

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media