2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktuali informacija

*print*

Archyvas :: Saulius Skvernelis: Vyriausybė ieškos būdų, kaip padėti žiniasklaidai

2020-04-03
 
Saulius Skvernelis

Saulius Skvernelis

Ministras Pirmininkas Saulius Skvernelis nuotoliniu būdu bendravo su žiniasklaidos asociacijų atstovais dėl patiriamų sunkumų esant koronaviruso situacijai Lietuvoje. Pokalbyje dalyvavo kultūros ministras Mindaugas Kvietkauskas, Lietuvos radijo ir televizijos, interneto žiniasklaidos, nacionalinės spaudos, kultūros periodinių leidinių, nacionalinės rajonų ir miestų laikraščių leidėjų asociacijos vadovai ir kitų žiniasklaidos priemonių atstovai.
„Sieksime rasti tarpsektorines skatinimo priemones regioninei ir nacionalinei žiniasklaidai, kultūrinei spaudai. Svarbiausia - ir pačios žiniasklaidos solidarumas ir tarpusavio sutarimas", - sakė premjeras Saulius Skvernelis.
Vyriausybė yra priėmusi ekonomikos skatinimo ir pagalbos verslui planą, kuriuo siekiama padėti padengti nuostolius dėl koronaviruso ir įvesto karantino patiriančiam verslui. Pokalbio metu buvo išsakyti žiniasklaidos prašymai atidėti mokesčius, didinti socialinės reklamos užsakymus, taip pat netaikyti žiniasklaidos priemonėms PVM mokesčio.
Paskutinį kartą atnaujinta: 2020-04-03 16:18
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media