2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktuali informacija

*print*

Archyvas :: Mokymai: Europos žurnalistika, susijusi su Europos kaimyninėmis šalimis

2019-10-03
 
Įgyvendinant ES finansuojamą projektą „Kurti žiniomis pagrįstą Europos žurnalistiką, susijusią su Europos kaimyninėmis šalimis, vykdant Europos kolegijos Natolino padalinio švietimo veiklą" ("Journalistic Craft for Neighbourhood") siekiama stiprinti žiniomis grindžiamą žurnalistiką ir komunikacijos bei žiniasklaidos centrų, laisvai samdomų darbuotojų bei informacijos skleidėjų gebėjimus Europos Sąjungoje ir šalyse, kurioms taikoma Europos kaimynystės politika (EKP Rytų ir EKP Pietų šalyse).
Projektą sudaro internetiniai kursai ir galimybė asmeniškai dalyvauti seminaruose su kursų, rengiamų Europos kolegijos Natolino padalinyje, autoriais.
Žurnalistikos srities ekspertų ir specialistų parengtuose kursuose nagrinėjamos tokios temos: Dezinformacija žiniasklaidoje; Atvirieji duomenys ir tiriamoji žurnalistika; Multimedijų žurnalistika; Vertybėmis grindžiamia žurnalistika; Žurnalistų reportažai iš konflikto zonų; Piniginis įvertinimas, ES finansavimas ir finansinis tvarumas.
Po seminarų Europos kolegijos Natolino padalinyje bus rengiami mokomieji vizitai: dalyviams iš EKP šalių - į ES šalį, dalyviams iš ES šalių - į EKP šalį. Per juos bus nagrinėjami vietos žiniasklaidos klausimai.
Dalyviams Europos kolegijos Natolino padalinio seminarai ir pažintiniai vizitai bus nemokami: bus padengiamos kelionės, apgyvendinimo, maitinimo ir vietinių pervažiavimų išlaidos.
Registracija pradėta projekto interneto svetainėje. Internetinius kursus privaloma pabaigti iki 2019 m. spalio 13 d.
Daugiau informacijos rasite projekto interneto svetainėje https://e-jcn.eu/ arba kreipiantis el. paštu: journalists.euproject.pl@coleurope.eu.

Daugiau informacijos:
Ryšių su žiniasklaida grupė
Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje
Gedimino pr. 16, LT 01103 Vilnius
Tel: +370 5 243 0335
www.ec.europa.eu/lietuva
Paskutinį kartą atnaujinta: 2019-10-03 14:44
 
 

Komentarai (1)

Jūsų el. paštas

cha

2019-10-10 15:44

Palyginkime moterų pliažo tinklinį ir vyrų regbį... Cha cha cha

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media