2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktuali informacija

*print*

Archyvas :: Seimo rūmuose žurnalistų kūrybos paroda „BŪSENOS 2014“

2014-05-08
 
Parodos dalyviai - žurnalistai dailininkai

Parodos dalyviai - žurnalistai dailininkai

 

„Būsenos 2014" - tai jau antroji LR Seime organizuojama žiniasklaidos atstovų kūrybos paroda, skirta Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dienai paminėti. Prieš metus parodoje dalyvavo 11 autorių, o šiemet - jau 17. Visi parodoje darbus eksponuojantys kūrėjai yra vienaip ar kitaip susiję su žiniasklaida - bendradarbiaujantys su ja ar tiesiogiai dirbantys spaudoje, radijuje, televizijoje.

Paroda „Būsenos 2014" šitaip pavadinta ne šiaip sau. Žiniasklaidos atstovui privalu pastabumas, matymas daugiau, negu mato kitas žmogus. Svarbi gilesnė įžvalga. Pasaulio ir žmogaus būsenų pajutimas. Žurnalistui net tyla yra daug pasakanti būsena.

Šiais laikais žiniasklaidoje kūrybiškumui ir emocijoms išreikšti vietos lieka vis mažiau, kadangi informaciją reikia perduoti tiksliai, greitai  ir kokybiškai. Emocijos lieka tarp eilučių ar paraštėse. Kūrybingam žmogui to neužtenka, ir vis daugiau žiniasklaidos atstovų save bando realizuoti įvairiose meno srityse - nuo akvarelės iki tapybos, nuo karpinių iki keramikos. Kūrybos procesas yra mūsų gyvenimo energija, ir tas, kuris tai patyrė, negali be jos gyventi.

Dovanojame savo išgyventas, kažkur pamatytas ar net išgalvotas būsenas ir linkime, kad parodos lankytojus jos įkvėptų plėtoti savo kūrybiškumą bei originalumą.

Kviečiame aplankyti parodą.

 

Parodos autoriai

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-05-08 07:28
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media