2024 m. balandžio 19 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktuali informacija

*print*

Archyvas :: Žurnalistai kviečiami į „LTeam“ žiemos olimpinį festivalį Ignalinoje

2014-01-30
 
Lietuvos žiemos sporto centras Ignalinoje

Lietuvos žiemos sporto centras Ignalinoje

 

Gerbiami žiniasklaidos atstovai, šį savaitgalį, vasario 1-2 d., Ignalinoje įsikūrusiame didžiausiame Lietuvos žiemos sporto centre įvyks grandiozinis žiemos sporto ir pramogų renginys - „LTeam" žiemos olimpinis festivalis. Festivalio organizatoriai ir partneriai - Lietuvos tautinis olimpinis komitetas, Žalgiriada", Ignalinos rajono savivaldybė, Vilniaus keliautojų klubas bei visos žiemos sporto federacijos - pasiūlys itin plačią ir visoms amžiaus grupėms pritaikytą programą.

Pagrindiniais festivalio akcentais taps filmo apie Sarajevo olimpinį čempioną biatlonininką Algimantą Šalną premjera, olimpinės ugnies uždegimas bei Lietuvos olimpiečių išlydėtuvės į Sočio olimpines žaidynes. Renginio svečius pasitiks efektingai apšviestos slidinėjimo trasos, bus įrengtos čiuožinėjimui ir ledo rituliui parengtos aikštelės, padedant profesionaliems instruktoriams bus galima išbandyti savo jėgas tokiose sporto šakose kaip biatlonas, kalnų ir lygumų slidinėjimas, greitasis čiuožimas, akmenslydis, ledo ritulys ir t. t., vyks koncertai.

Renginio vietą iš Vilniaus šeštadienio rytą bus galima pasiekti specialiai užsakytu autobusu, kuris į Vilnių grįš tos pačios dienos vakare. Vietų skaičius ribotas, todėl dėl kelionės organizatorių užsakytu transportu kviečiame susisiekti žemiau nurodytais kontaktais.

Maloniai kviečiame sudalyvauti šioje žiemos šventėje ne tik žiemos sporto entuziastus, bet ir visus neabejingus žiemos pramogoms!

Su išsamia renginio programa galite susipažinti internetiniame puslapyje www.lteam.lt.

Būsime dėkingi, jei apie savo dalyvavimą informuosite iš anksto.

 

Kontkatams:

Asta Rinkevičiūtė

jaunesnioji projektų vadovė

komunikacijos agentūra

"Maniac"

Olimpiečių 1-46, Vilnius 

m: +370 614 40494

e: asta@maniac.lt 

w: www.maniac.lt

fb: www.facebook.com/maniac

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-01-30 08:47
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media