2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktuali informacija

*print*

Archyvas :: Lietuvos žurnalistikos centre - žurnalistikos ir ryšių su visuomene profesinės studijos

2013-10-30
 
Lietuvos žurnalistikos centro direktorė Aurelija Juodytė

Lietuvos žurnalistikos centro direktorė Aurelija Juodytė

 

2013 m. lapkričio 8 d. Lietuvos žurnalistikos centre prasidės žurnalistikos ir ryšių su visuomene profesinės studijos. Kasmet 100 akademinių val. trukmės mokymus, orientuotus į žiniasklaidos lauke būtinų praktinių įgūdžių lavinimą, renkasi įvairių organizacijų atstovai spaudai, komunikacijos vadovai, institucijų viešųjų ryšių specialistai, kitų sričių ekspertai, norintys įgyti žurnalistinio darbo žinių. Mokymai naudingi ir tiems, kurių planuose profesijos ar studijų krypties keitimas.

Šiais metais Lietuvos žurnalistikos centras siūlo naujovę - naujienų vadybos profesinių studijų programą. Jos pagrindas - įtakos komunikacijos ir retorikos, žiniasklaidos ir medijų vadybos bei teisės ir politologijos disciplinos. Šių sričių žinios padės ugdyti viešojo kalbėjimo įgūdžius, lyderio savybes, įgyti autoritetą, kūrybiškai ir profesionaliai elgtis visose naujienų vadybos ir gamybos situacijose.

Sekmadieninė žurnalistikos mokykla - 30 akademinių valandų žurnalistikos profesijos pagrindų ciklas moksleiviams - pritraukia ne tik Vilniaus, bet ir kitų Lietuvos mokslų jaunimą. Susidomėjusieji Lietuvos žurnalistikos centre įgyja pirmąją savarankiško mokymosi patirtį, išbando jėgas atlikdami praktinius žurnalistikos darbus, taip pat sužino apie studijas Vilniaus universiteto Komunikacijos fakultete.

Siūlomų programų aprašymus ir elektronines registracijos į studijas anketas galite rasti Lietuvos žurnalistikos centro interneto svetainėje. Registracija vyks iki 2013 m. lapkričio 4 d. Lapkričio 6-7 d. bus sudaromos mokymo paslaugų sutartys.

Lietuvos žurnalistikos centras buvo įsteigtas Atviros Lietuvos fondo 1995 m. Gerai žinomas centro indėlis kuriant Žurnalistų ir leidėjų profesinės etikos kodeksą, organizuojant konferencijas, seminarus ir tyrimus. Centrui vadovavo žurnalistas Laimonas Tapinas, viešųjų ryšių konsultantė Renita Paleckienė, Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto docentas Deimantas Jastramskis.

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2013-10-30 09:07
 
 

Komentarai (1)

Jūsų el. paštas

Klausimas

2013-11-03 10:39

O kiek kainuos tos studijos?

Pranešti apie netinkamą komentarą | Žymėti kaip pažeidžiantį įstatymus

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media