2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktuali informacija

*print*

Archyvas :: Penktadienį Žurnalistų namuose – daktaro Algimanto Valentino Indriūno knygos “Iki globalinės katastrofos liko tik 12 metų” pristatymas

2019-10-23
 
Žurnalistų namuose (Jogailos g. 11, Vilnius, 3 aukštas) spalio 25 d., penktadienį, 15 val. bus pristatyta daktaro Algimanto Valentino Indriūno knyga "Iki globalinės katastrofos liko tik 12 metų". Kviečiame kolegas ir besidominčius mūsų Žemės ateitimi.
Knygos autorius, LŽS Senjorų klubo narys Algimantas Valentinas Indriūnas yra socialinių mokslų daktaras, specializavęsis socialinių sistemų valdymo srityje. 1941 m. tremtinys. Ilgus metus dirbęs žurnalistinį ir pedagoginį mokslinį darbą, docentas. 2000-2004 m. buvo Lietuvos Respublikos Seimo nariu, ten dirbo Valstybės valdymo ir savivaldybių komitete, buvo Konstitucijos pataisoms rengti komisijos nariu, vadovavo Pasipriešinimo okupaciniams rėžimams dalyviams ir nuo okupacinių nukentėjusių asmenų teisių ir reikalų komisijai. 2004 m. apdovanotas ordino „Už nuopelnus Lietuvai" Kavalieriaus kryžiumi. Jis keliolikos knygų autorius.
Algimantas Valentinas Indriūnas, atsižvelgdamas į Jungtinių Tautų įspėjimą, kad mums liko 12 metų, kad atkreiptume dėmesį į klimato kaitą ir išvengtume gresiančios katastrofos, surinko žymiausių mokslininkų ir politikų visuomenės veikėjų paskelbtas mintis, straipsnius, jų komentarus, susitarimus, pareiškimus, manifestus bei memorandumus ir kitokias žinias su kai kuriais autoriaus paaiškinimais.
Perskaičius šią knygą bus aišku, kad kiekvienas mūsų neturi likti nuošalyje ir ką reikia daryti, kad gręsiantis žmonijai pavojus būtų atitolintas, ar visiškai pašalintas.
Knygos redaktorius Juozas Jacevičius, knygą šiemet išleido IĮ "InSpe", 220 pusl.
Tuo pačiu bus galima apžiūrėti žurnalisto Apolinaro Juodpusio retrospektyvinę meninės kūrybos parodą "Asorti".
Paskutinį kartą atnaujinta: 2019-10-23 11:09
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media