2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktuali informacija

*print*

Archyvas :: Žurnalistai kviečiami apsilankyti rekordiniame grilio mėgėjų suvažiavime Lietuvoje

2018-05-09
 
Gerbiami žurnalistai ir fotografai, maloniai kviečiame gegužės 13 d. (sekmadienį) į neeilinį, rekordinio dydžio grilio mėgėjų suvažiavimą Lietuvoje, kuris vyks poilsio komplekse. „Vilnius Grand Resort", Ežeraičių g. 2, Vilnius. Renginio pradžia - 14.00 val.
Kepsninių lyderiai Lietuvoje „Kamado Bono" prieš metus įkūrė grilio mėgėjų ir profesionalų feisbuko grupę „Lithuania Grilling and Smoking", šiandien turinčią jau virš 12 000 narių, kurie kasdien dalinasi šimtais grilio receptų ir patarimų. Kadangi grupės nariai vieni kitus jau vadina tarsi šeima, grupės įkūrėjas Tomas Petryla sumanė visus sukviesti į neeilinį pasimatymą!
Kviečiame ir jus tapti smagaus, skanaus ir įsimintino įvykio dalimi! Renginyje, kuriame susirinks apie 2000 žmonių, jūsų laukia daugybė staigmenų: įdomios ir įtraukiančios paskaitos apie įvairių patiekalų gamybą ant grilio, grupės narių apdovanojimai, mažųjų kulinarinės pamokėlės ir kitos įtraukiančios pramogos, smagūs konkursai, TV3 laidos „Virtuvės istorijos" filmavimas. Ir tai ne viskas - renginyje Naglis Šulija dalinsis ne tik orų, bet ir astrologinėmis prognozėmis specialiai grilio fanatikams, o gerą nuotaiką užtikrins šmaikštus Vitalijaus Cololo ir Valdio Burnio vedėjų duetas bei gyva muzika: legendinės grupės BIX bei „Išjunk šviesą" neleis nusėdėti vietoje! 
Renginio metu taip pat veiks barbekiu stovykla, kurioje dirbsiantys garsiausi grilio profesionalai susirinkusiems patieks įspūdingus maisto kiekius: bus kepami 3 avinai, patiekta daugiau nei 600 kiaulienos šoninės ir šonkaulių porcijų, 350 mėsainių, 400 keksiukų, 200 brandintos jautienos krūtininės ir didkepsnio porcijų, 200 tortilijų su plėšyta kiauliena bananų lapuose, 200 austrių, 100 porcijų plovo ir dar daugybė kitų patiekalų.
Apie dalyvavimą BŪTINA informuoti iki 2018 gegužės 12d. 17.00 val. el. paštu media@videometra.lt Nepranešus apie dalyvavimą gali kilti bėdų dėl patekimo į renginio zoną.

 

Mingailė Gulbinauskaitė
mingaile04@gmail.com

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-05-09 15:36
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media