2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: Apdovanoti konkurso „Žmogus ir aplinka“ laimėtojai

2017-01-02
 
Po apdovanojimų

Po apdovanojimų

 

Aplinkos ministerijoje įteikti apdovanojimai tradicinio žurnalistų kūrybinio konkurso „Žmogus ir aplinka", kurį rengia ministerija ir Lietuvos žurnalistų sąjunga (LŽS), laimėtojams. Juos pasveikino aplinkos ministras Kęstutis Navickas ir LŽS pirmininkas Dainius Radzevičius.

Šiemet konkursui buvo pateiktas 81 darbas. Tai 30 autorių spaudoje ir internetinėje žiniasklaidoje skelbti straipsniai, vaizdo reportažai, per radiją transliuotos laidos.

Vertinimo komisija, kuriai vadovavo Interneto žiniasklaidos asociacijos pirmininkė Aistė Žilinskienė, nutarė pirmąją vietą skirti Vaidai Pilibaitytei už LRT radijo laidą „Vienkartinė planeta": neišmoktos Černobylio pamokos". Antrąją vietą pelnė Arūnas Marcinkevičius už straipsnį „Šiukšlių vamzdžiai: patogumas ar problema?", paskelbtą savaitiniame žurnale „Savaitė". Trečioji vieta atiteko Jūratei Mičiulienei už straipsnį „Dieną naktį žvėrių apsupty", paskelbtą laikraštyje „Lietuvos žinios".

Šiemetinis konkursas „Žmogus ir aplinka" - jau keturioliktasis. Sumanymas rengti tokį kasmetį konkursą gimė siekiant skatinti žurnalistus, kad profesionaliai ir kūrybiškai supažindintų su aplinkos apsaugos, statybos ir būsto plėtros aktualijomis, keltų svarbiausias šių sričių problemas ir skleistų patirtį, kaip jos sprendžiamos, ugdytų žmonių ekologinį sąmoningumą.

AM Komunikacijos skyrius

Paskutinį kartą atnaujinta: 2017-01-09 11:55
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media