2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: Lietuvos radijo ir televizijos komisija: nuspręsta taikyti administracinę atsakomybę

2018-11-29
 
Lietuvos radijo ir televizijos komisija (toliau - LRTK), 2018 m. lapkričio 28 d. posėdyje išnagrinėjusi Ūkio subjektų veiklos priežiūros skyriaus atliktų planinių ir neplaninių patikrinimų rezultatus, svarstė klausimus dėl nuobaudų taikymo keletui jos reguliuojamų ūkio subjektų ir kai kuriems iš jų nusprendė taikyti administracinę atsakomybę.
UAB „Horda" ir UAB „Eteris" buvo nuspręsta surašyti administracinio nusižengimo protokolą. UAB „Horda" - už pakartotinį LRTK sprendimų nevykdymą, o UAB „Eteris" - už pakartotiną LRTK sprendimų nevykdymą bei įsipareigojimų savo transliuojamos televizijos programos sandarai ir turiniui nesilaikymą. 
UAB „Lrytas" buvo skirtas įspėjimas už Nepilnamečių apsaugos nuo neigiamo viešosios informacijos poveikio įstatymo reikalavimų informacijos žymėjimui pažeidimus.
LRTK skyrė įspėjimą UAB „LAISVAS IR NEPRIKLAUSOMAS KANALAS" už Visuomenės informavimo įstatymo nuostatų dėl komercinių audiovizualinių pranešimų transliavimo pažeidimus televizijos programos „Info TV" laidoje „Info diena", kurios reportaže buvo pasakojama apie technikos apdovanojimus „TECH TOP 2018".

Birutė Keršienė
Visuomenės informavimo skyriaus vedėja
El. paštas birute.kersiene@rtk.lt
Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-11-29 11:23
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media