2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: „Luminor“ komunikacijai pradėjo vadovauti Indrė Baltrušaitienė

2020-06-30
 
Indrė Baltrušaitienė

Indrė Baltrušaitienė

Skaistė Barauskienė,
UAB "Publicum"

 

 

„Luminor" banko Lietuvoje komunikacijos vadove dirbti pradėjo Indrė Baltrušaitienė, prieš tai vadovavusi prekybos tinklo IKI komunikacijai. Dvylika metų šioje srityje dirbanti I. Baltrušaitienė turi sukaupusi vertingos patirties krizių valdymo, strateginės komunikacijos, rinkodaros srityse, ji dirbo tiek privataus, tiek viešojo sektoriaus organizacijose.
„Jungiuosi prie dinamiškos ir svarbius kokybinius pokyčius išgyvenančios organizacijos, kurios komandai pavyko sklandžiai sujungti du rinkos senbuvius ir sukurti naujovišką ir pažangų Baltijos šalių banką. Mano siekis - tęsti jau pradėtus darbus, daugiau dėmesio skiriant darbdavio įvaizdžio stiprinimui ir klientų pasitikėjimo didinimui. Tikiu, kad padėsiu „Luminor" savo patirtimi ir žiniomis siekti jau užsibrėžtų tikslų ir įgyvendinti naujus uždavinius", - sako I. Baltrušaitienė. 
35 metų komunikacijos profesionalė taip pat ketverius metus ėjo strateginės komunikacijos vadovės pareigas Lietuvos oro uostuose. Už puikius rinkodaros pasiekimus oro uosto komunikacijoje I. Baltrušaitienė yra gavusi apdovanojimą.
Nuo 2012-ųjų dvejus su puse metų I. Baltrušaitienė dirbo komunikacijos agentūroje „INK agency" vyresniąja projektų vadove, 2008-2012 metais ėjo komunikacijos ir rinkodaros projektų vadovės pareigas banke „Finasta".
Baltrušaitienė yra baigusi Lietuvių filologijos bakalauro ir magistro studijas Vilniaus universitete.
Apie „Luminor":
„Luminor" yra trečias pagal dydį finansinių paslaugų teikėjas Baltijos šalių bankininkystės rinkoje, 2020 kovo 31 dieną turėjęs 16 proc. indėlių ir 18 proc. paskolų rinkos dalys. 2500 „Luminor" darbuotojų aptarnauja 900 000 klientų. 1 lygio kapitalo pakankamumo (CET1) koeficientas yra 20,5 proc., o akcininkų kapitalas sudaro 1,6 mlrd. Eur.

 

 

Daugiau informacijos:
Indrė Baltrušaitienė
Tel.: +370 676 45334
El. p.: indre.baltrusaitiene@luminorgroup.com

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2020-07-15 14:50
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media