2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: Registracija į regioninės žiniasklaidos atstovų vizitą į ES institucijas Briuselyje

2018-04-27
 
Maloniai kviečiame regioninės žiniasklaidos atstovus registruotis į vizitą į ES institucijas Briuselyje 2018 m. birželio 19-22 dienomis.
Šį vizitą organizuoja Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje kartu su Europos Komisijos Komunikacijos generalinio direktorato Vizitų skyriumi. Pagrindinės vizito temos - skaitmeninė darbotvarkė, žiedinė ekonomika, regioninės politikos prioritetai, ES veiksmai propagandos ir melagingų naujienų klausimu. Viešnagės metu planuojamas susitikimas su Europos Komisijos nariu Vyteniu Andriukaičiu, diskusijos su kitų Europos Sąjungos institucijų darbuotojais. Taip pat numatomas vizitas į Europos audiovizualinių paslaugų tarnybą ir dalyvavimas spaudos konferencijoje su Europos Komisijos atstovu spaudai.
Europos Komisija apmokės dalyvių kelionę lėktuvu ir tris nakvynes viešbutyje (su pusryčiais), pietus, Briuselyje bus suteiktas autobusas kelionei iš oro uosto į viešbutį ir atgal į oro uostą. Vizito dalyviai turės patys pasirūpinti kelionės draudimu, kelionės išlaidomis nuo savo gyvenamosios vietos iki Vilniaus oro uosto ir iš jo, bei pasirūpinti savo asmeninėmis išlaidomis. Vykstančiųjų į vizitą vardu bus užsakyti lėktuvo bilietai. Informuojame, kad nupirktų vardinių bilietų vėliau pakeisti negalėsime, o nuostolius turės kompensuoti tie dalyviai, kurie be pateisinamos priežasties atsisakys dalyvauti kelionėje. Išvykimas iš Vilniaus oro uosto planuojamas birželio 19 d. vakare, grįžimas į Vilniaus oro uostą - birželio 22 d. vakare (tikslus skrydžių laikas bus žinomas vėliau).
Registracija į vizitą vyksta adresu: bit.ly/registracija-vizitas iki gegužės 14 d. 9 val. ryto. Dalyvius atrinksime atsižvelgdami į pateiktą motyvaciją bei siekdami tolygaus įvairių rūšių žiniasklaidos priemonių ir Lietuvos rajonų atstovavimo. Atrinktus dalyvius informuosime iki gegužės 18 d. Prieš pildant registracijos formą informaciją rekomenduojame pasirašyti teksto rengyklėje (MS Word ar kita).
Kilus klausimams prašome kreiptis į Karoliną Buožytę el.paštu Karolina.Buozyte@ext.ec.europa.eu
Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-04-27 12:59
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media