2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Aktualijos

*print*

Archyvas :: Tarptautinė komunikacija: užkulisiai ir pamokos. Kviečiame žurnalistus

2022-10-18
 
Lietuvos komunikacijos asociacija (T. Ševčenkos gatvė 31, A2 auditorija, Vilnius) spalio 20 d., ketvirtadienį, 18 val. rengia diskusiją „Tarptautinė komunikacija: užkulisiai ir pamokos"
Šįkart LTKA klube - dvi tarptautinės komunikacijos profesionalės.
Laura Tyrylytė šiuo metu vadovauja viešųjų ryšių komandai vienoje didžiausių IT industrijos bendrovių šalyje, kuri neseniai tapo „vienaragiu" - „Nord Security". Įmonės produktų krepšelyje - pasaulyje puikiai pažįstami prekės ženklai: NordVPN, NordPass, NordLocker bei NordLayer.
Nord Security viešųjų ryšių kampanijos nuolat sulaukia žiniasklaidos susidomėjimo ir publikacijų visame pasaulyje. Taip pat ir tokiuose puikiai žinomuose leidiniuose kaip The New York Times, Wall Street Journal, Bloomberg, Fast Company, Forbes, Mashable, BBC, CNN ir kiti. Kiekvieną mėnesį kompanijos žinutės publikuojamos bent 100 pasaulio šalių.
Laura papasakos kaip organizuojami komunikacijos procesai bendrovėje, kokie keliami tikslai, taip pat pasidalins savo išmoktomis pamokomis bei praktiniais patarimais, kaip bendrauti su užsienio žiniasklaida bei adaptuoti savo turinį skirtingų šalių auditorijoms.
Ieva Koncevičiūtė vadovauja vienos iš didžiausių investuotojų Lietuvoje, Vokietijos kapitalo automobilių elektronikos komponentų gamintojos „Continental Automotive Lithuania" komunikacijai, korporatyviniams reikalams ir talentų paieškai.
Ji renginyje pasidalins, kaip atrodo globalios įmonės komunikacijos vadovo „virtuvė": kaip valdyti suinteresuotąsias šalis įmonės viduje, kai jie išsisklaidę po skirtingas rinkas, kaip balansuoti tarp globalios ir vietos rinkai skirtos komunikacijos, kaip valdyti komunikacijos krizes, ką reiškia būti atsakingu už komunikaciją didžiulių krizių kontekste (pandemijos ar Kinijos krizės), kaip sėkmingai dirbti tarptautinėse komandose ir kaip tą sėkmę matuoti.
Nuoroda registracijai:
https://www.ltka.eu/renginys/8525/
Paskutinį kartą atnaujinta: 2022-10-18 12:07
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media