2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Fotografija

*print*

Archyvas :: Startuoja mobiliosios fotografijos konkursas, kuriame vertingus prizus gali iškovoti ir lietuviai

2022-10-26
 
Moderniųjų technologijų bendrovė „Huawei" skelbia kasmetinio išmaniųjų telefonų fotografijos ir vaizdo įrašų konkurso „Next Image" pradžią. Šių metų tema - „Įkvėpk pasaulį" (angl. Inspire the World). Konkursas jau keletą metų pritraukia talentingiausius fotografus, vaizdo operatorius ir turinio kūrėjus iš viso pasaulio. Iki lapkričio 14 d. bet kuris „Huawei" įrenginių vartotojas gali pateikti savo telefonu darytas nuotraukas ar vaizdo įrašus ir laimėti vieną iš vertingų dovanų, įskaitant pagrindinį 10 tūkst. JAV dolerių prizą.
„Jau penkis metus iš eilės vykstančiame konkurse dalyvavo daugiau nei 170 valstybių gyventojai iš viso pasaulio, o jo metu buvo gauta virš trijų milijonų paraiškų. Kviečiame visus „Huawei" įrenginių vartotojus Lietuvoje pateikti savo kūrinius, kurie perteikia pozityvias emocijas, skatina susimąstyti ir grožėtis mus supančia aplinka. Naujų ribų ir kontekstų tyrinėjimas, naudojant inovatyvias išmaniųjų telefonų technologijas, yra viena pagrindinių „Huawei" veiklos sričių, o fotografijos konkursas „Next Image" yra geriausias to įrodymas. Per pastaruosius metus bendrovė vartotojams pasiūlė keletą naujų išmaniųjų telefonų, pavyzdžiui, fotografijos srityje išsiskiriantį „nova 10 Pro", kuris turi itin pažangią dvigubą priekinę kamerą", - teigia Eglė Gailienė, „Huawei" rinkodaros vadovė Baltijos šalyse.
Konkurso rengėjai siūlo varžytis penkiose skirtingose kategorijose: „Menas ir mada", „Lauke", „Portretas", „Sportas" ir „Labas, gyvenime" (angl. „Hello Life"), skirtoje užfiksuoti įkvepiančias kasdienio gyvenimo emocijas. Vaizdo įrašų kūrėjai galės varžytis šiose kategorijose: „Veiksmas" (30 sekundžių trukmės vaizdo įrašas) bei „Istorijų pasakojimas". Pastarojoje kategorijoje bus laukiami dviejų tipų įrašai - iki 5 minučių ir nuo 5 iki 30 minučių trukmės.
Konkurso metu bus išrinkti 3 didžiojo prizo laimėtojai, 24 kategorijų laimėtojai ir 27 antrosios vietos laimėtojai. 3 didžiojo prizo laimėtojai gaus 10 tūkst. JAV dolerių apdovanojimą, 24 kategorijų laimėtojai - 1,5 tūkst. JAV dolerių prizus, o antrosios vietos laimėtojai gaus po naujausią „Huawei P50 Pro" išmanųjį telefoną. Be to, visiems laimėtojams bus įteikti ir elektroniniai sertifikatai. Konkurso dalyvių pastangas perteikiant kūrybinius įgūdžius vertins kompetentinga specialistų komanda iš viso pasaulio.
Norintys dalyvauti konkurse, turėtų apsilankyti oficialioje svetainėje https://gallery.consumer.huawei.com ir pristatyti savo darbus. Paraiškas galima teikti iki 2022 m. lapkričio 15 d. vidurnakčio (GMT +8). Visi konkursui pateikti vaizdai turi būti padaryti bet kuriuo „Huawei" išmaniuoju telefonu.
Daugiau informacijos:
Integrity PR
info@integrity.lt
Paskutinį kartą atnaujinta: 2022-10-26 11:11
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media