2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Kitu kampu

*print*

Archyvas :: Grįžta legendiniai „Power Partyzone“ vakarėliai

2018-01-28
 
Vilmanto Žilinsko nuotrauka

Vilmanto Žilinsko nuotrauka

Jau grįžo „Power Partyzone" vakarėlių ciklas. Renginiai visada vyks paskutinį mėnesio savaitgalį „Mojo Lounge" Vilnius klube. Nuo šiol kartą per mėnesį visų klubinėtojų laukia stipri, šviesi ir visiškai elektrinė „Power Partyzone" muzikos dozė su geriausiais radijo stoties „Power Hit Radio" didžėjais ir puikia nuotaika.
Radijo stoties „Power Hit Radio" programos koordinatorius Saulius Baniulis žada tikrai įspūdingus vakarus: „Klubinėtojai pamatys ne tik „Power Hit Radio" šokių muzikos laidų rezidentus - Driule XL, G Spot DJ's, Matto, BeLeo, Virus J, bet ir svečius iš užsienio, taip pat planuojam ir gyvo garso pasirodymus", - pasakojo Saulius.
Pirmajame vakarėlyje praėjusį šeštadienį už pulto stojo Lietuvos klubinėtojams tikrai gerai pažįstami Driule XL ir Justin Xara, tad nekylo net menkiausių abejonių dėl vakarėlio kokybės.
Driule XL sako, kad pirmasis vakarėlis buvo skirtas įsibėgėjimui, tačiau žadėjo jau iš karto nustebinti klubinėtojus įspūdingu šou: „Šį kartą turėsime šokėjas su įspūdingais kostiumais, dominuos raudona spalva. Jau kitiems vakarėliams ruošiame ir dekoracijas, įspūdingą kiekį šokėjų, užsienio svečių. Labai tikimės, kad sausis bus puikus startas ir pamažu atskleisime likusias kortas", - nekantravo Driule XL, kurio rengiamų šou klubų lankytojai visada laukia.
„Power Partyzone" vakarėliai prasidėjo dar 2004 metais Klaipėdoje, vėliau vyko ir Vilniuje. Per tą laiką Vakarėlių metu prie pulto stovėjo Deivas Gardneris (Dave Gardner), Ignas I.V., Erika Dženings (Erica Jenings), DJ Mamania, Egidijus Dragūnas, „Filtered Tools", „Mixmasters" ir daugelis kitų.

Justė Radzevičiūtė-Laugalienė
Komunikacijos vadovė
UAB All Media Lithuania
Kalvarijų g. 135, Vilnius LT-08221
Tel. +370 5 20 30 182
Mob. +370 673 19893
Faks. +370 5 20 30 103
www.tv3.lt 
Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-01-28 11:54
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media