2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Kitu kampu

*print*

Archyvas :: LATGA: kviečiame į diskusiją „Dirbtinio intelekto panaudojimas kino industrijoje“

2022-11-18
 
Kartu su tarptautiniu kino festivaliu „Scanorama" kviečiame dalyvauti diskusijoje „Dirbtinio intelekto panaudojimas kino industrijoje". Diskusija vyks lapkričio 20 d. 11 val. viešbučio „Hilton Garden Inn Vilnius City Centre" Konferencijų salėje. Renginys nemokamas, planuojama trukmė - 1 val. 30 min.
Dirbtinis intelektas vis plačiau naudojamas ne tik versle, pramoninėje gamyboje, bet ir įvairiose kūrybos srityse. Didžiosios kino kūrybos kompanijos JAV ir Europoje vis dažniau pasitelkia dirbtinio intelekto technologijas rašyti scenarijus, kurti personažus, montuoti filmus, kurti reklamą. Žiūrovas kino salėje neatskiria, kad dalis kūrinio buvo sukurta algoritmų, o prodiuseriai džiaugiasi mažesniais kaštais. Kokie dirbtinio intelekto pritaikymo kine privalumai ir trūkumai šiandien? Kokios ateities perspektyvos mūsų laukia? Ar dirbtinis intelektas galiausiai pakeis autorių?
Dalyvauja: Saulius Baradinskas, dr. Nerijus Čepulis, Andrius Iškauskas, Antanas Skučas. Moderatorė - Laura Baškevičienė.
Paskutinį kartą atnaujinta: 2022-11-18 10:06
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media