2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Kitu kampu

*print*

Archyvas :: Sveiki, sulaukę mesijaus. tiesa, ne iš Betliejaus, o iš Rusnės. bet vistiek mesijaus…

2019-01-28
 
Jonas Paulauskas

Jonas Paulauskas

Jonas Paulauskas,
LŽS narys
Ilgai slėpęs savo kozirius kišenėje, premjeras pagaliau juos ištraukė - paskelbė einąs į prezidentus. Ištraukė ne bet kur - ne pilyje, ant kalno ar prie istorinio raitelio paminklo, kaip tai darė kiti kandidatai į prezidentus, o ... saloje. Rusnės saloje, Lietuvos pakraštyje. Taip sakant, arčiau savo liaudies, dažnai (kas rudenį ir pavasarį) apsemiamos Rusnės miestelio liaudies. Kurią jau pradėta gelbėti estakados statyba. Tiesa, įžvelgti statyboje asmeninio kandidato indėlio didybę sunkoka, bet vis dėlto... prisidėjo prie apsemtų žmonių gelbėjimo. Rusniškiai gana greit galės kiaurus metus sausomis kojomis pasiekti artimiausius miestelius ir miestus, o ne plaukte, kaip iki šiol. Todėl jie turėtų įvertinti kandidatą į prezidentus, apsireiškusį jų miestelyje su gelbėjimo misija, vieningu jo palaikymu rinkimuose. 
Tiesa, premjero veiksmai per masinį mokytojų streiką stipriai apkarpė jo reitingus. Kas žino, gal todėl jis ir neskubėjo skelbti apie savo misiją eiti į prezidentus. Išlaukė, kol mokytojai, o su jais kartu ir mokiniai bei jų tėveliai, aprimo ir tada, susiradęs tokią netikėtą vietą, apsiskelbė. 
Kaip rašo mūsų žymusis visų politikų kandusis kritikas Rimvydas Valatka, „prie Nausėdos ir Šimonytės pagaliau prisijungus ilgai besilaužiusiam Skverneliui kandidatų komplimentų vieni kitiems laikas baigési. Prasidėjo arši rinkimų kampanija... Ir šioje 115 dienų truksiančioje kampanijoje viskas garantuota. Ir laukto, ir nelaukto. Nes pirmą kartą tiesioginiuose Prezidento rinkimuose dalyvauja veikiantis Ministras Pirmininkas..." 
Ir jis jau „pašventino" savo konkurentus, pavadinęs juos veikiančios prezidentės statytiniais. Tai yra „iš anksto paskirtais jos įpėdiniais." Ir, kaip teigia R. Valatka, jei norit sužinoti, kaip bus toliau, skaitykit Senąjį Testamentą. Apie Mesijo atėjimą. Tiesa, ten apie mesiją iš Rusnės Betliejaus lyg ir nieko neparašyta. Bet ką ten su tais mesijais gali žinoti...
Paskutinį kartą atnaujinta: 2019-01-28 11:33
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media