2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

LŽS ir NŽKA pirmininkas

*print*

Archyvas :: Kodėl dalis kandidatų į Seimą gauna mažai pajamų ir moka mažai mokesčius? O ką mato žurnalistai?

2016-09-13
 
 Dainius Radzevičius 

 

Šiandien (rugsėjo 13 d.) 18 val. Jurbarke „Balsuok atsakingai" rengia debatus su Jurbarko-Pagėgių rinkimų apygardos kandidatais į Seimą. Su malonumu moderuosiu diskusiją ir tikrai klausiu apie esmines idėjas dėl SODROS reformos, darbo santykių reguliavimo, švietimo ir kultūros sritis. Dar bus įdomu paklausinėti apie mokesčių reformas ir demografinę padėtį, emigraciją.

Iš viso šioje apygardoje Vyriausiosios rinkimų komisijos duomenimis pretenduoja tapti Seimo nariais 9 kandidatai.

Debatuose tikrai turėtų dalyvauti Saulius Lapėnas (Darbo partija), Daivaras Rybakovas (TS-LKD) bei Ričardas Juška (liberalų sąjūdis). Ryte paskambinęs Bronius Pauža (socialdemokratai) atsiprašė, kad jam teks dirbti Seime iki pat vėlyvo vakaro, tad jam nepavyks prisijungti. Suprantama.

Debatuose norėčiau ir tikiuosi pamatyti Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos kandidatą Antaną Kliunką. Paklausiu ir apie turto bei pajamų deklaraciją. Čia pretenduoja į Seimą ir Kęstutis Komskis (Tvarka ir teisingumas). Jo pajamų deklaracija taip pat įdomi. Tikiuosi pamatyti Dijaną Olsson (Lietuvos laisvės sąjunga(liberalai), kurios pajamų bei turto deklaracija irgi įdomi. Aidą Navikaitę-Bagušauskienę (Lietuvos centro sąjunga) apie turto ir pajamų deklaraciją paklausti bus labai sunku, nes duomenų apie tai nerasta. Bet paklausiu. Rima Paukštelienė (Lietuvos liaudies partija) gavo mažai pajamų, bet mokesčių nemokėjo visai. Klausti teks, kodėl.

 

Rubrika "LŽS ir NŽKA pirmininkas" yra Spaudos, radijo ir televizijos rėmimo fondo projekto dalis.

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2016-09-30 10:49
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media