2024 m. balandžio 16 d., Antradienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Naujos knygos, leidiniai

*print*

Archyvas :: Kviečiame į profesoriaus Roberto Thomo knygos „Gyvenimas susirgus vėžiu ir patarimai, kaip nesusirgti" pristatymą

2020-02-20
 
Gerbiami žiniasklaidos atstovai, kviečiame jus į žymaus Didžiosios Britanijos mokslininko, onkologo, Kembridžo universiteto profesoriaus Roberto Thomo knygos „Gyvenimas susirgus vėžiu ir patarimai, kaip nesusirgti" pristatymą, kuris vyks Vilniaus universiteto Teatro salėje (Universiteto g. 3) vasario 21 d., 18 val.
Renginio metu bus pristatytas naujausias prof. R. Thomo knygos leidimas lietuvių kalba „Gyvenimas susirgus vėžiu ir patarimai, kaip nesusirgti". Knygoje profesorius paprastai ir įtaigiai pasakoja apie mitybos, sveikos gyvensenos ir fizinio aktyvumo reikšmę vėžio bei kitų lėtinių ligų prevencijai, gydymui, vėlyviesiems nepageidaujamiems reiškiniams ir pacientų gyvenimo kokybei. Ši knyga - dtai moksliniais įrodymais pagrįstas sveikos gyvensenos parankinis vadovas, kuris, neabejotinai, bus naudinga medicinos specialistams, sergantiesiems ir jų artimiesiems bei visiems, kurie nori būti sveiki ir gyventi ilgai.
Knygos autorius - žymus mokslininkas, onkologas, Didžiosios Britanijos Kembridžo universiteto dėstytojas profesorius Robert Thomas, turintis daugiau kaip 30 metų onkologinių ligų gydymo patirtį. Jau daug metų jo darbas ir mokslinė veikla susijusi su Kembridžo universitetine Bedfordo bei Adenbruko ligoninėmis. R. Thomo specializacija - krūties, odos, žarnyno ir prostatos vėžio gydymas. Be to, profesorius Kembridžo universitete dėsto klinikinę onkologiją, taip pat yra Koventrio universiteto taikomųjų biologijos ir fizinių pratimų mokslų profesorius, Bedfordširo universiteto kviestinis profesorius, daugelio Jungtinės Karalystės, Europos ir JAV onkologų draugijų narys.
Profesorius R. Thomas yra paskelbęs per 100 recenzuotų mokslinių darbų ir parengęs ne vieną dešimtį mokslinių tyrimų, iš jų ir didžiausią pasaulyje nacionalinį atsitiktinės imties klinikinį tyrimą Pomi-T, kuriuo buvo įvertintas polifenolių gausių augalinių produktų antivėžinis poveikis.

Linkėjimai,
Vaida Skaisgirė
TV TOPAS
owner | producer
vaidapoderyte@gmail.com , vaida@tvtopas.lt
+370 698 54276

Paskutinį kartą atnaujinta: 2020-02-20 16:17
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media