2024 m. balandžio 19 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Nuomonių barometras

*print*

Archyvas :: Forumas „Naujos kompetencijos, užimtumas ir ekonominės perspektyvos. Ar sukursime išmanią visuomenę?“

2018-03-20
 
 

Kviečiame žurnalistus į Lietuvos darbo biržos drauge su ISM Vadybos ir ekonomikos universitetu kovo 22 d. 13.00-15.45 val. rengiamą forumą „Naujos kompetencijos, užimtumas ir ekonominės perspektyvos. Ar sukursime išmanią visuomenę?". Renginys vyks ISM Inovacijų bazėje (Arklių g. 18, Vilnius).

Organizuojamu forumu siekiama išplėsti diskusijų ratą įtraukiant ne tik užimtumo reformos ir viešosios politikos lyderius, bet ir akcentuojant verslo poreikius, įsiklausant į akademinės bendruomenės įžvalgas ir užsienio partnerių patirtį. Renginyje bus aptariama, kaip pakeisti Lietuvos užimtumo politikos veiklos kryptis ir filosofiją bei užtikrinti sklandžią grandinę nuo užimtumo kūrimo procesų iki pasiektų rezultatų vertinimo, kaip operatyviai reaguoti į besikeičiančią situaciją ir išugdyti naujas žmonių kompetencijas.

Forume vyks trys ekspertų diskusijos: „Mokymasis visą gyvenimą: pasaulinės tendencijos ir užsienio patirtis", „Besikeičiančios kompetencijos ir nauji verslo poreikiai", „Švietimo, mokslo ir viešojo sektoriaus institucijų vaidmuo". Diskusijose dalyvaus LR Prezidentės patarėja Saulė Mačiukaitė-Žvinienė, LR socialinės apsaugos ir darbo viceministrė Eglė Radišauskienė, LR ūkio viceministras Gintaras Vilda, LR švietimo ir mokslo ministrės patarėjas Marius Ablačinskas, Lietuvos darbo biržos direktorė Ligita Valalytė, ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto rektorius dr. Alfredas Chmieliauskas, VšĮ „Investuok Lietuvoje" Investicijų plėtros departamento direktorius Gediminas Koryzna, „Startup Lithuania" plėtros vadovas Mantas Kondratavičius, asociacijos „Investors‘ Forum" vykdomoji direktorė Rūta Skyrienė, atstovai iš Vokietijos, Latvijos, Estijos užimtumo tarnybų ir kiti ekspertai.

Renginį moderuos „Žinių radijo" žurnalistas Aurimas Perednis.

Daugiau informacijos galima rasti ir „Facebook" renginyje: https://www.facebook.com/events/155596538486812.

 

Registracija ir daugiau informacijos:

Toma Lipskytė

+37062403590,

toma.lipskyte@ldb.lt.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-03-20 12:19
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media