2024 m. balandžio 19 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Nuomonių barometras

*print*

Archyvas :: Kviečiame į diskusiją "Ko reikia, kad LRT būtų patikima ir nepriklausoma?"

2018-11-29
 
Gruodžio 3 d., 14 val. kviečiame Jus į diskusiją „Ko reikia, kad LRT būtų patikima ir nepriklausoma?", kuri vyks ISM Inovacijų bazėje (Arklių g. 18, Vilnius). Diskusijos metu aptarsime, ką praktikoje reikštų Seimo narių siūlomų pakeitimų įgyvendinimas LRT, su kokiais iššūkiais šiuo metu susiduria nacionalinis transliuotojas ir kaip būtų galima užtikrinti jo nepriklausomumą ir gerąjį valdymą.
Šios diskusijos tikslas - pasiūlyti konkrečius sprendimus, kurie padėtų LRT būti skaidriai ir nepriklausomai žiniasklaidos priemonei. 
Susitikti paskatino šiuo metu vykstančios diskusijos apie Seimo narių siūlymus keisti LRT valdymo modelį bei pasigirstantys nuogastavimai dėl LRT politizavimo bei nepakankamo skaidrumo. 
Diskusijoje dalyvaus Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos narys Virgilijus Poderys, LRT gen. direktorė Monika Garbačiauskaitė - Budrienė, "Baltic Institute of Corporate Governance" vadovas Rytis Ambrazevičius, "Transparency International" Lietuvos skyriaus vadovas Sergejus Muravjovas.
Moderuos - žurnalistas Aurimas Perednis.
Maloniai prašome apie savo dalyvavimą pranešti el. paštu rugile@transparency.lt arba telefonu 8 (5) 212 69 51. 
Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-11-29 11:34
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media