2024 m. balandžio 23 d., Antradienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Nuomonių barometras

*print*

Archyvas :: Komentaras po... komentarų

2009-12-01
 
Vladimiro Beresniovo (Vlaber) piešinys „Žurnalisto tribūna“

Vladimiro Beresniovo (Vlaber) piešinys „Žurnalisto tribūna“

 

Apie žurnalistiką, laikraščių korespondentus ir redaktorius, radijo ir televizijos laidų vedėjus kiekvienas skaitytojas, klausytojas ir žiūrovas turi savo nuomonę - blogą arba gerą. Tačiau jeigu nebūtų tos „purvasklaidos“, kurią taip  „pakrikštijo“ kritikuojamieji, dar didesnė korupcija ir valdininkų savivalė egzistuotų Lietuvoje. Aišku, nėra  žmonių be nuodėmių, taip pat ir žurnalistai klysta...

 

Į LŽS Kauno apskrities skyrių, nešina iš Alfa.lt perspausdintą A. Račo straipsnelį „Gediminas Stanišauskas grįžo į į „žurnalistiką“, atėjo buvusi ilgametė šalies laikraščių neetatinė bendradarbė N.N., kad irgi išsakytų Gedimino klausimu savo mintis. Pateikiame Artūro Račo ir N.N. komentarus apie kolegą žurnalistą.

 

"Suprantu, kodėl puikus žurnalistas ir komentatorius Artūras Račas pagrįstai pyksta ant buvusio valdininko, kuris, kai neliko ministerijoje pono Dagio, grįžo į „Valstiečių laikraštį“. Tačiau  kai  į Seimą nebuvo perrinktas Skirmantas Pabedinskas, jį vėl priėmė Lietuvos televizija: žurnalistas-seimūnas vėl tapo TV operatorium tai pačiai Panevėžio zonai. Nijolė Steiblienė redaktore įsidarbino ne savo buvusioje LTV, o  „Lietuvos ryto“ televizijoje laidoje „Išjuk siurblį“ . Ir Benas Rupeika, po „stažuotės“ Seime, toliau džiugina Lietuvos radijo klausytojus savo autorinėje laidoje „Kaip žmonės gyvena“. ( Tačiau jų, kažkodėl, niekas už tai nekritikuoja...)",- stebisi kolegė N.N.

 

Visą komentarą skaitykite Lzs.lt, Kauno skyriaus puslapyje "Komentarai".

Paskutinį kartą atnaujinta: 2009-12-18 13:18
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media