2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Radijas

*print*

Archyvas :: LRT RADIJAS pasitinka vasarą su atsinaujinusiais programų tinkleliais

2020-06-01
 
LRT nuotrauka

LRT nuotrauka

Net kelias naujienas šiai vasarai parengė LRT RADIJAS. Nuo birželio 1 d. į radijo eterį sugrįžta laida „Vasaros popietė", kurios vedėjų gretas papildė du nauji veidai - televizijos laidų vedėja Lavija Šurnaitė ir populiariosios muzikos apžvalgininkas Ramūnas Zilnys. Kartu su jais laidą pasikeisdami ves „Vasaros popietės" klausytojams jau pažįstami vedėjai: Gabrielė Martirosian, Ignas Krupavičius, Gerūta Griniūtė ir Darius Užkuraitis. Laidoje girdėsite įdomius pokalbius su žinomais žmonėmis, o taip pat patarimus, kaip turiningai praleisti šią vasarą ir ką verta aplankyti planuojant keliones po Lietuvą. Laida bus transliuojama kiekvieną darbo dieną nuo 14 valandos.
Šią vasarą LRT RADIJO eteryje taip pat girdėsime dvi naujas laidas - „Gyvenimo citrinos" ir „Parodos paveikslėliai". Laidoje „Gyvenimo citrinos" jos vedėja L. Šurnaitė kalbins žmones, kuriems pavyko atsitiesti po skaudžių likimo smūgių ir atversti naują gyvenimo puslapį. Laida bus transliuojama penktadieniais nuo 12 valandos. 
Laidos „Parodos paveikslėliai" vedėjas Julijus Grickevičius kvies klausytojus virtualiai pasivaikščioti po parodas. Ši laida yra skirta mylintiems meną ir besidomintiems Lietuvių menininkais ir jų kūriniais. Laida bus transliuojama penktadieniais nuo 21 valandos.
Jovita Bazevičiūtė
Atstovė ryšiams su visuomene
Mob. 8 610 39 805
jovita.bazeviciute@lrt.lt 
www.lrt.lt
Paskutinį kartą atnaujinta: 2020-06-01 10:01
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media