2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Radijas

*print*

Archyvas :: „Power Hit Radio“ pirmą kartą surengtame remikso konkurse pergalę švenčia „Dapa Deep“

2014-11-13
 
Duetas „Dapa Deep“ (Darius Beinoravičius ir Paulius Bukauskas)

Duetas „Dapa Deep“ (Darius Beinoravičius ir Paulius Bukauskas)

 

Šokių muzikos hitus grojanti radijo stotis „Power Hit Radio" pirmą kartą savo istorijoje melomanus pakvietė dalyvauti muzikinio kūrinio remikso konkurse. Sparčiai populiarėjančios atlikėjos Viktorijos Faith dainą „Stop" į šokių muzikos stiliaus kūrinį nuo spalio vidurio savaip perdaryti galėjo visi norintys jauni, nauji ar jau žinomi elektroninės muzikos prodiuseriai. Norinčių ir savo versijas atsiuntusių buvo daugiau nei dvi dešimtys. Šiandien „Power Hit Radio" klausytojams skelbiamas konkurso nugalėtojas.

Konkursas sudomino kūrėjus iš įvairiausių Lietuvos vietų - Šilutės, Druskininkų, Klaipėdos, Šilalės, Šiaulių, Vilniaus, Kauno. Visų dalyvių muzikiniai darbai internete konkurso laikotarpiu buvo išklausyti daugiau nei 20 000 kartų.

Laimėtojus išrinko pati Viktorija Faith. Jai talkino „Power Hit Radio" komanda ir savo nuomonę bei dalyvių vertinimus išsakę du Lietuvoje žinomi muzikos kūrėjai ir atlikėjai - Virus J bei „Electronic I".

Pati Viktorija Faith sako, kad nugalėtoju norėjo paskelbti tą žmogų, su kuriuo ateityje galėtų sukurti ir daugiau dainų - tą, kuris profesionaliausiai suremiksavo jos kūrinį. „Power Hit Radio" konkurso laimėtoju išrinktas duetas „Dapa Deep" (Darius Beinoravičius ir Paulius Bukauskas). Jų sukurtam dainos „Stop" remiksui Viktorija net planuoja sukurti specialų šokį ir vaizdo klipą.

Muzikos kūrėja ir dainininkė žada pasikviesti šį prodiuserių duetą padirbėti ir prie kitų jos būsimo albumo kūrinių. Negana to, „Dapa Deep" sukurta „Stop" versija bus įtraukta į „Power Hit Radio" grojaraštį - radijo eteryje šį kūrinį klausytojai išgirs jau netrukus. Internautai kūrinį gali išgirsti čia: http://goo.gl/o3tZNG.

Dainininkė jau spėjo susipažinti su laimėtojais. Ji „Dapa Deep" vyrukams įteiks pagrindinį apdovanojimą, 500 lt prizą, kurį įsteigė pati.

Geros žinios skrieja ir į šiauliečio „Sweet Euphony" pašto dėžutę - jo sukurta dainos „Stop" versija keliaus į būsimą Viktorijos Faith albumą. Kūrinį galima išgirsti čia: http://goo.gl/vwwt8O.

„Power Hit Radio" primena, kad Londone gyvenanti ir kurianti vilnietė Viktorija Faith išpopuliarėjo šią vasarą, kai kartu su Arif Ressmann išleido dainą „The One". „Power Top 15" kūrinys pakilo į 4-tą vietą. D. Britanijoje studijuojanti ir jau ne viename dainų konkurse dalyvavusi dainininkė rudens pradžioje aktyviai dirbo ir Lietuvoje. Čia mergina bendravo su žiniasklaida ir pristatė naują dainą „Stop"

„Power Hit Radio" remikso konkurso daugiausiai perklausų sulaukusių dalyvių kūrinių penketuką galima išgirsti internete: www.powerhitradio.lt/laidos/power-hitai/remikso-konkursas.

Šokių muzikos hitai - tik per „Power Hit Radio"!

Linkėjimai,

Erika Vyšniauskaitė

Komunikacijos projektų vadovė

Paskutinį kartą atnaujinta: 2014-11-13 17:23
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media