2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Radijas

*print*

Archyvas :: „Power Hit Radio“ klausytojus džiugina naujas balsas

2018-08-07
 
Rūta Žibaitytė

Rūta Žibaitytė

Rūta Žibaitytė, daugeliui geriau pažįstama kaip Rūta Loop, jau kurį laiką dienas leidžia linksmindama šokių muzikos radijo stoties „Power Hit Radio" klausytojus. Anksčiau net keliuose muzikiniuose projektuose kaip dainininkė dalyvavusi Rūta jaučiasi save radusi radijuje, tačiau ir muzikos apleisti neketina.
Rūta šiemet baigė muzikinio teatro studijas ir jau rugsėjį grįš į mokslus - studijuos džiazo vokalo magistrą. Apie darbą radijuje Rūta tikina pagalvodavusi dažnai ir tik laukė tam tinkamo meto: „Jau nuo studijų laikų galvojau, kad man labai patiktų dirbti radijuj, todėl, kai gyvenimas atrodė truputį aprimęs, teko galvotis naują iššūkį, kad ateinantys metai būtų vis ypatingesni, kad kažką išmokčiau ir tobulėčiau. Pamačiau anketą, užpildžiau, pakvietė, pasibandžiau, tiko ir likau", - pasakoja Rūta ir sako, jog iššūkių ji ieško nuolat, svajoja apie galybę kelionių ir nuotykių.
Drąsa ir emocionalumas Rūtos įsitikinimu radijuje jai tik padeda. „Radijas yra ta erdvė, kur žmogų veikia garsas, emocija. Manau, esu pakankamai emocionali ir labai mėgstu pasakoti įvairiausias istorijas. Tiek savo, tiek draugo, tiek portalų naujienas ar užsienio naujienas, aš visada perleidžiu per save ir pasakoju per savo prizmę. Gal tai visai juokinga. O šiaip tai žmonėms norisi tos energijos, kurios man tikrai nestinga radijuje", - įsitikinusi Rūta, vis labiau besimėgaujanti nauju gyvenimo iššūkiu.
Kad tos energijos nepritrūktų, Rūta visai neseniai atrado puikų būdą išlieti blogas emocijas ir atsipalaiduoti: „Pati neseniai sužinojau, kad man labai patinka greitis. Visai neseniai išbandžiau kartingus ir negalėjau patikėti - pajutau tokią galią, šakės! Regis, kai jausiuosi pikta arba liūdna, eisiu ten išsilieti", - šypsojosi Rūta.
Šių metų Eurovizijos atrankoje sužibėjusi mergina tikina, kad ir toliau ketina dalyvauti įvairiuose projektuose, nes muzika suteikia jos gyvenimui prasmę. „Tikiu, kad greitai ateis ir naujos dainos, albumai, tiesiog reikia įsivažiuoti į tikrai dabar įtemptą laiką ir atsiduoti kūrybai. Tikiu, kad yra žmonių, kurie laukia mano dainų".
Rūta svajoja savo laidose radijuje kalbinti išskirtines asmenybes, kurios įkvėptų ne tik ją, bet ir klausytojus ir džiaugiasi, kai sulaukia klausytojų pagyrų dėl savo pokštų ar muzikos radijuje. Tiesa, ne tik klausytojų, bet ir „Power Hit Radio" kolegų nuomonė Rūtai labai svarbi. Ji tikina gana greitai pajutusi, jog komanda, kurioje reikės dirbti, puikiai jai tinka ir greitai užsimezgė šilta draugystė.
Rūtos „Power Hit Radio" eteryje klausykite darbo dienomis nuo 10 iki 14 valandos.

 

Justė Radzevičiūtė-Laugalienė
Komunikacijos vadovė
UAB All Media Lithuania
Kalvarijų g. 135, Vilnius LT-08221
Tel. +370 5 20 30 182
Mob. +370 673 19893
Faks. +370 5 20 30 103

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-08-07 17:37
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media