2024 m. kovo 28 d., Ketvirtadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Radijas

*print*

Archyvas :: Radijo laidų vedėjai atskleidė, kokių klausytojų komentarų sulaukia

2018-06-13
 
Kamilė Tumelytė-Kaia

Kamilė Tumelytė-Kaia

Justė Radzevičiūtė-Laugalienė
 
Radijo laidų vedėjai daugeliui tampa savotiškais šeimos nariais, draugais ar pakeleiviais tame pačiame automobilyje. Dažnai klausytojai į radiją paskambina ne tik žaisti žaidimų, atsakyti į klausimus, bet ir pareikšti savo nuomonės apie patį laidos vedėją. Šokių muzikos radijo stoties „Power Hit Radio" laidų vedėjai atskleidė, kokių komentarų sulaukia iš savo klausytojų.
Vasarą radijo stotis „Power Hit Radio" pasitiko atsinaujinusi. Čia jau kurį laiką rytais skamba Kamilės Tumelytės-Kaios ir Mariaus Vasilevičiaus balsai. Su nauja jėga darbus pradeda ir komandos senbuviai - Aleksas Pozemkauskas, Vaidas Leliuga ir Edgaras Kožuchovskis, kurie žada vienas kitam mesti dar ne vieną iššūkį.
Fotosesijoje ant namo stogo dalyvavę laidų vedėjai laiką leido ne tik pozuodami prieš objektyvą, bet ir žaisdami „Alias", kurį, beje, žaidžia ir su savo klausytojais. PWR laidų vedėjai sutiko pasidalinti mintimis apie tai, ką jiems reiškia radijas, dėl ko eina iš proto, kuo užsiimtų, jei jų gyvenime radijo neliktų, kas jų idealai ir papasakojo apie iš klausytojų gaunamus komentarus.

Kamilė Tumelytė-Kaia:
- Radijas man - didelis gyvenimo iššūkis ir gaivaus oro gūsis. Nei vienos tokios pačios laidos, vakaro ar dienos. 
Jei nedirbčiau radijuje, tai kaip ir dabar dainuočiau, kurčiau muziką ir keliaučiau po pasaulį.
Einu iš proto dėl muzikos ir meilės.
Vieną darbo dieną labai praskaidrino toks mielas jauno klausytojo atvirumas: „Sveiki <...> nors ir esu vaikas bet kamščių pernešt negaliu, o per juos aš dar uždavinėju durnus klausimus arba klausau POWER HIT RADIO".
Mano idealas - aš. Tokia, kokią įsivaizduoju save kiekvieną rytojų: geresnė sau ir žmonėms, drąsesnė, nebijanti iššūkių, laiminga ir dar žingsniu arčiau svajonių išsipildymo nei vakar.

Kamilės klausykite kiekvieną darbo dieną 7-10 val. laidoje ŠOK Į KELNES.

Marius Vasilevičius:
- Radijas man - galimybė pasidalinti savo emocijomis su klausytojais ir būdas save išreikšti. Tai tarsi buvimas didelėje šeimoje ar draugų rate, kai mus jungia tos pačios temos, gera muzika ir geras laiko praleidimas.
Jei nedirbčiau radijuje, tai dirbčiau savo kitą mylimą darbą, kurį ir dabar derinu su darbu radijuje - esu renginių vedėjas bei televizijoje dirbu įvairiuose projektuose.
Einu iš proto dėl gerų filmų, geros muzikos, emocijų renginių metu.
Kartą paskambinęs klausytojas pasakė: „Dėl jūsų rytinės laidos iškeičiau savo ankstesnę radijo stotį, su kuria buvau jau daugiau nei 5 metus į jūsų radijo stotį". Buvo labai malonu.
Mane įkvepiančių žmonių yra nemažai ir iš skirtingų sričių, pvz., Jimas Carey mane įkvepia kaip aktorius, Vytautas Šapranauskas, Mindaugas Stasiulis - kaip vedėjai, o tikrą sporto aistruolį manyje pažadina Šarūnas Jasikevičius.

Mariaus klausykite kiekvieną darbo dieną 7-10 val. laidoje ŠOK Į KELNES.

Vaidas Leliuga:

-Radijas man - tai malonumas, laisvė, bendravimas, muzika, saviraiška.
Jei nedirbčiau radijuje, tai keliaučiau po pasaulį, tik dar nesugalvojau, iš kur gaučiau pinigų. Einu iš proto dėl kelionių!
Labiausiai pamalonino vieno klausytojo padėka: „Ačiū tau ir PWR, kad kiekvieną dieną mano automobilyje - pati geriausia nuotaika!
Nėra vieno žmogaus, kuris mane įkvėptų, ar būtinai norėčiau būti kaip jis ar ji. Mane kartais įkvepia geras filmas, gera muzika. Labai dažnai mane įkvepia kitų žmonių pasakojimai ir istorijos. Įkvepia kelionės ir ten sutikti žmonės.

Vaido klausykitės kiekvieną darbo dieną nuo 14 iki 18 valandos laidoje POWER POPIETĖ.


Edgaras Kožuchovskis:

-Man radijas - antras gyvenimas, antri namai. Net jeigu ir ateini į eterį blogos nuotaikos, šitas darbas kažkaip sugeba ją labai greitai pakelti, iškart, su pirmu išėjimu į eterį.
Jei ne radijas, ko gero dirbčiau kokį paprastesnį darbą, kokiam nors prekybos centre ir toliau ieškočiausi darbo radijuje!
Einu iš proto dėl meilės, muzikos bei kompiuterinių žaidimų.
Kiekvienas klausytojo atsakas man yra savotiškas nušvitimas. Radijas tampa spalvotas, kai jaučiasi ryšys su klausytojų. Aišku, kai klausytojai pagiria, kad gerai varai, tai ir būna fainiausi momentai. Neseniai savo laidoje kalbėjau apie tai, kad man trauks protinius dantis ir aš to bijau, tai sulaukiau ne vienos žinutės iš žmonių, kurie sakė, kad nesijaudinčiau ir kad viskas ten bus ok. Tokie paskatinimai ir bendravimas iš klausytojų man labai patinka.
Mano idealas - Jeremy Clarkson. Nėra jisai labai jau didelis geradaris, bet jį visada smagu stebėti ir jo klausytis.

Edgaro klausykite kiekvieną darbo dieną, nuo 10 iki 14 val. laidoje POWER HITAI, o ketvirtadieniais dar ir 19 val. vakare, kai pas jį į svečiuojasi „Žaidimų Balsas".

Aleksas Pozemkauskas:

-Radijas man - gyvenimas, o gyvenimas tai - muzika.
Jei nedirbčiau radijuje, tai, nežinau... būtų sunku rasti tiek auditorijos, kuriems šitiek visko turiu papasakoti.
Einu iš proto dėl muzikos ir šiurpuliukų kuriuos ji sukelia.
Labiausiai mane pralinksmina, kai klausytojai kartais skambina ir klausia, kokia daina grojo eteryje ir tada pradeda ją dainuoti: „lalala nanana you make me...". Žinoma, dabar tai būna rečiau, nes yra daug būdų sužinoti, kokia ta daina ir be skambučio į radiją.
Mane labiau įkvepia patys darbai, kuriuos padaro žmonės, o ne konkretūs asmenys.

Alekso klausykite kiekvieną šeštadienį nuo 12 iki 16 val. laidoje POWER SAVAITGALIS.


Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-06-13 11:16
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media