2024 m. kovo 29 d., Penktadienis

Tyrimų fondas

Senos interneto svetainės versijos

Savaitės tema

*print*

Archyvas :: Lietuvos profesinė sąjunga „Sandrauga”: “IŠGIRSKITE MUS“!

2019-04-29
 
Šiandien to reikalauja ne tik kelio darbuotojai, vairuotojai - konduktoriai... Vis garsiau apie beteisišką padėtį šaukia policijos pareigūnai, medicinos darbuotojai, įkalinimo įstaigų dirbantieji, mokytojai, socialiniai darbuotojai bei kitų sektorių dirbantieji. Išgirsti dirbančiuosius šių dienų valdžiai tapo sudėtinga, taip sudėtinga, kai tai reikia dar kartą garsiai pakartoti mitinguose, susibūrimuose, viešuosiuose susirinkimuose!
Gegužės 1-ją, Kaune 12 valandą nuo Laisvės al. - Mickevičiaus gatvių kampo pradedame eiseną, mitingą „IŠGIRSKITE MUS"! Kviečiame visus jaunus ir vyresnio amžiaus dirbančiuosius žmones, profesines sąjungas ir kitas už socialinį teisingumą kovojančias organizacijas prisijungti bei šiek tiek kitaip paminėti Tarptautinę darbininkų dieną!
Visi kartu paraginsime valdžią išgirsti ir priminti mūsų, darbuotojų, teises!!! Reikalausime, kad valdininkai išgirstų, kad reikia daryti tai, ko žmonėms ar darbuotojams iš tikrųjų reikia, o ne ką nori jie patys!
Renginį organizuoja Lietuvos profesinė sąjunga „Sandrauga". Renginys skirtas Tarptautinei darbininkų dienai paminėti. Šiemet šią dieną minėsime tradiciškai, tačiau kitaip... Visus Kauno miesto gyventojus ir miesto svečius maloniai kviečiame sudalyvauti šiame renginyje - mitinge.
MES ATĖJOME GARSIAI PRIMINTI SAVO TEISIŲ, NORIME BŪTI IŠGIRSTI!

 

Kontaktams: 
(8-37) 20 65 97 
arba el.paštu: info@sandrauga.lt

 

Paskutinį kartą atnaujinta: 2019-04-30 14:05
 
 

Komentarai (0)

Jūsų el. paštas

Rašyti komentarą

Vardas
Tekstas
Apsaugos kodas
secimg
2007 © “Lietuvos žurnalistų sąjunga” - žurnalistams, mediadarbuotojams ir visuomenei - įvykiai, analizė, kūryba.
Sprendimas: Fresh media